Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Πράσινο φως στη συγχώνευση Ανδρομέδα - ΑΤΑΜ

Το ενημερωτικό δελτίο της Alpha Trust Ανδρομέδα για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της Alpha Trust Asset Manager Fund ΑΕΕΧ ενέκρινε στη σημερινή του συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΧΑ. Επίσης, ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση νέων μετοχών.

ΧΑ: Πράσινο φως στη συγχώνευση Ανδρομέδα - ΑΤΑΜ
Το ενημερωτικό δελτίο της Alpha Trust Ανδρομέδα για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της Alpha Trust Asset Manager Fund ΑΕΕΧ (ΑΤΑΜ) ενέκρινε στη σημερινή του συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΧΑ.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που εγκρίθηκε η Alpha Trust Ανδρομέδα προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, εκδίδοντας 3.523.148 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας Ευρώ 2,44 τις οποίες θα λάβουν οι μέτοχοι (πλην μετόχου Alpha Trust Ανδρομέδα και μετά την ακύρωση λόγω συγχύσεως των ιδίων μετοχών που κατέχει η απορροφώμενη) της απορροφώμενης ”ALPHA TRUST ASSET MANAGER FUND Α.Ε.Ε.Χ.” (1 παλαιά μετοχή θα ανταλλαγεί με 0,720223888 νέες μετοχές).

Οι μέτοχοι της απορροφώσας εταιρίας Alpha Trust Ανδρομέδα θα διατηρήσουν τον αριθμό των μετοχών που κατέχουν (25.135.660 κοινές ονομαστικές μετοχές) με νέα ονομαστική αξία 2,44 ευρώ.

Επίσης, το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

* Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 46.044.534 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών της εταιρείας ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ,

* Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων 9.400.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΕΛΙΝΟΙΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ Α.Ε.” που προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων ανωνύμων.

* Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 11.120.201 νέων δωρεάν κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”CHIPITA INTERNATIONAL S.A.” που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών

Το Δ.Σ ενημερώθηκε κατά την σημερινή του συνεδρίαση:

* για την ακύρωση και διαγραφή 12.794.900 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΟΤΕ Α.Ε.”,

* την αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας ”ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΡΙΝΤΖΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ Α.Ε.” σε ”BLUE STAR ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, με διακριτικό τίτλο ”BLUE STAR GROUP”,



* την ακύρωση και διαγραφή 13.500 ιδίων, κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ALBIO Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ”.

Τέλος το Δ.Σ. του Χ.Α. ενημερώθηκε για το πληροφοριακό σημείωμα της εταιρίας IPIROTIKI SOFTWARE & PUBLICATIONS για την εξαγορά του 70% της εταιρίας ”A.K.T.O. A.E.”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v