Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius: Τεχνική ανάλυση για ΔΕΗ

Αρνητικό είναι το διαγραμματικό σενάριο για την μετοχή της ΔΕΗ τονίζει σε σημερινή (8/7) ανάλυσή της η Fortius Finance ΑΧΕΠΕΥ, συμπληρώνοντας πως μετά τη διάσπαση των 18,5 ευρώ είναι πιθανόν να ξεκινήσει πλαγιοκαθοδική κίνηση της μετοχής.

Fortius: Τεχνική ανάλυση για ΔΕΗ
Αρνητικό είναι το διαγραμματικό σενάριο για την μετοχή της ΔΕΗ τονίζει σε σημερινή (8/7) ανάλυση της η Fortius Finance ΑΧΕΠΕΥ, συμπληρώνοντας πως η μετοχή κινείται σε απόσταση αναπνοής από την στήριξη των 18,5 ευρώ (χθεσινό κλείσιμο στα 18,58 ευρώ).

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, η μετοχή κινείται ήδη από τα τέλη Ιουνίου κάτω από τον απλό κινητό μέσο 200 ημερών, ενώ εάν επιτευχθεί μέσα στις επόμενες μέρες η καθοδική διάσπαση των 18,5 ευρώ με σημαντικό όγκο συναλλαγών, θα σήμαινε την λήξη της μακροπρόθεσμης ανοδικής κίνησης από τα 13 ευρώ, και την έναρξη μιας μεσοπρόθεσμης πλαγιοκαθοδικής πορείας.

Ταυτόχρονες, αρνητικές ενδείξεις, υπογραμμίζουν οι αναλυτές της Fortius, λαμβάνουν και από τους περισσότερους αργούς τεχνικούς δείκτες, παρά την υπερπουλημένη τους κατάσταση.

Ωστόσο, διευκρινίζεται πως μια ανοδική διάσπαση του επιπέδου των 20 ευρώ με μεγάλο όγκο συναλλαγών θα ήταν ικανή να ανασκευάστει το αρνητικό σενάριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v