Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Τι ειπώθηκε στο conference call

Περισσότερες διευκρινίσεις για τον φόρο υπερασίας ζήτησε η διοίκηση της ΕΧΑΕ στην τηλεδιάσκεψη που ακολούθησε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Επιβεβαιώθηκε η πρόθεση για δευτερογενή εισαγωγή ETFs στο ΧΑ.

ΕΧΑΕ: Τι ειπώθηκε στο conference call
Περισσότερες διευκρινίσεις από τις φορολογικές αρχές για τον τρόπο εφαρμογής του φόρου υπεραξίας αναμένει η διοίκηση της ΕΧΑΕ, όπως αναφέρθηκε στην τηλεδιάσκεψη που ακολούθησε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της εταιρείας, σημειώνει στο πρωινό της report (18/5) η Marfin Analysis.

Παράλληλα, ο κ. Καπράλος επιβεβαίωσε την πρόθεση της εταιρίας να προχωρήσει στην δευτερογενή εισαγωγή ETFs στο Χρηματιστήριο Αθηνών αφού υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από τους εγχώριους επενδυτές.

Η διοίκηση της ΕΧΑΕ υπογράμμισε επίσης ότι θα παραμείνει προσηλωμένη στην πειθαρχία της ως προς το σκέλος των εξόδων, εντούτοις σημείωσε ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για περαιτέρω μειώσεις το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στην τηλεδιάσκεψη η διοίκηση υπενθύμισε ότι η γενική συνέλευση η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 19 Μαΐου αναμένεται να εγκρίνει την διανομή μερίσματος EUR0,22/μετοχή (αποκοπή στις 26 Μαΐου, μικτή μερισματική απόδοση 4% περίπου), ενώ για την επιστροφή κεφαλαίου EUR0,13/μετοχή ανέφερε ότι πιθανόν να χρειαστεί επαναληπτική Γ.Σ. αφού για την απόφαση αυτή απαιτείται ενισχυμένη πλειοψηφία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v