Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Νέα τιμή στόχος από Alpha Finance στα 8,5 €

Στα 8,5 από 10 ευρώ προηγουμένως θέτει την τιμή στόχο για τη μετοχή του ΟΤΕ η Alpha Finance σε έκθεσή της. Η χρηματιστηριακή διατηρεί τη σύσταση “neutral” και κάνει λόγο για «αξιοπρεπή αποτελέσματα».

ΟΤΕ: Νέα τιμή στόχος από Alpha Finance στα 8,5 €
Σε υποβαθμίσεις της τιμής στόχου για τη μετοχή του ΟΤΕ προχωρούν Goldman Sachs και Alpha Finance σε εκθέσεις τους που ακολουθούν τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου.   

Στα 7,9 από 11,8 ευρώ προηγουμένως εξάλλου μειώνει την τιμή στόχο η Goldman Sachs για τη μετοχή του OTE σε έκθεσή της με ημερομηνία 18 Μαΐου, όπου διατηρεί τη σύσταση Neutral. "Μετά τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου", αναφέρει ο οίκος, "προχωράμε σε ουσιαστική περικοπή των εκτιμήσεών μας προκειμένουν να αποτυπώσουμε την κάμψη στις δραστηριότητες του Οργανισμού".

Στα 8,5 από 10 ευρώ
προηγουμένως θέτει την τιμή στόχο για τη μετοχή του ΟΤΕ η Alpha Finance σε έκθεσή της με ημερομηνία 12 Μαΐου. Η χρηματιστηριακή η οποία διατηρεί τη σύσταση “neutral” κάνει λόγο για «αξιοπρεπή αποτελέσματα και για αδύναμες προοπτικές».

Η Alpha Finance προχωρά σε καθοδική αναπροσαρμογή των εκτιμήσεών της σε ό,τι αφορά τα EBITDA του κλάδου της σταθερής τηλεφωνίας για τα έτη 2010- 2011 οι οποίες αναπροσαρμόστηκαν κατά 4% και 11%.

Αντίστοιχη η εικόνα και στην κινητή τηλεφωνία στην οποία η κάμψη των EBITDA προβλέπεται στο 6,5% και το 7,6%, λόγω του πολέμου τιμών, αυξήσεων στο ΦΠΑ και του μακροοικονομικού περιβάλλοντος.

Η μετοχή του ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 17ης Μαΐου στα 7 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v