Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: ”Αδύναμο” β’ τρίμηνο προβλέπει η Eurobank

”Αδύναμο” εκτιμά η Eurobank Securities πως θα είναι το δεύτερο τρίμηνο του έτους για τον ΟΤΕ, το οποίο και προβλέπει ότι θα κινηθεί σε επίπεδα αντίστοιχα του πρώτου τριμήνου. Στις 26/8 η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

ΟΤΕ: ”Αδύναμο” β’ τρίμηνο προβλέπει η Eurobank
”Αδύναμο” εκτιμά η Eurobank Securities πως θα είναι το δεύτερο τρίμηνο του έτους για τον ΟΤΕ.

Σημειώνεται πως ο Οργανισμός θα ανακοινώσει τα μεγέθη πρώτου εξαμήνου 2004 στις 26 Αυγούστου 2004.

Όπως αναφέρει η Eurobank Securities στο πρωινό report της με ημερομηνία 7 Ιουλίου 2004, οι αποδόσεις του δευτέρου τριμήνου του έτους για τον ΟΤΕ αναμένεται να είναι ανάλογες του πρώτου τριμήνου.

Σε αυτό το πλαίσιο, η χρηματιστηριακή υπενθυμίζει πως ο ΟΤΕ παρουσίασε 56% υποχώρησε στα καθαρά κέρδη, τα οποία επηρεάστηκαν αρνητικά από τον εντεινόμενο ανταγωνισμό στην αγορά της σταθερής τηλεφωνίας, τα υψηλά λειτουργικά έξοδα και τα έξοδα που συνόδευσαν το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου.

Επίσης, η Eurobank Securities σημειώνει πως η νέα διοίκηση του Οργανισμού (από τον Μάιο του 2004) έχει ξεκινήσει ήδη τη γενικότερη αναδιάρθρωση του ομίλου, τόσο σε ό,τι αφορά τις εγχώριες όσο και τις διεθνείς του δραστηριότητες, ώστε να αυξηθεί η αποδοτικότητα, αλλά και με στόχο την αναστροφή της τάσης όσον αφορά στην υποχώρηση των κερδών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v