Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θετική έκθεση της SSSB για Intralot

Επίδοση ”ανώτερη από αυτή της αγοράς” (”outperform”) προβλέπει έκθεση της SSSB για την Intralot, με ημερομηνία 24/4. Η τιμή - στόχος τίθεται στα 23,5 ευρώ, ενώ χαρακτηρίζεται ”θετικό” το ρίσκο της επέκτασης στις ΗΠΑ.

Θετική έκθεση της SSSB για Intralot
Επίδοση καλύτερη από αυτή της αγοράς (”outperform”) προβλέπει έκθεση της Schroder Salomon Smith Barney για τη μετοχή της Intralot, θέτοντας τιμή στόχο τα 23,50 ευρώ.

Η έκθεση με ημερομηνία 24 Απριλίου, χαρακτηρίζει την μετοχή ”υψηλού ρίσκου” (2Η ”High Risk”), ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στα θετικά αποτελέσματα τριμήνου που ανακοίνωσε την Τετάρτη η εταιρία, όπως η κατά 20% αύξηση των πωλήσεων και η κατά 30% αύξηση των προ φόρων κερδών.

Ο οίκος αποδίδει τα θετικά μεγέθη στην πορεία των εσόδων από το ”στοίχημα”, επισημαίνοντας παράλληλα την ανακοινωθείσα δραστηριοποίηση της Intralot U.S., που στοχεύει στην απόκτηση μεριδίου στην αμερικανική αγορά τυχερών παιχνιδιών.

Το χαμηλό κεφάλαιο ξεκινήματος της Intralot U.S. (2 εκατ. δολ.) και η πρόσληψη ”πολύ έμπειρης διοίκησης”, καθιστούν, ισχυρίζεται η SSSB, το ρίσκο της συγκεκριμένης επένδυσης ”θετικό”.

Σε άλλο της σημείο, η έκθεση χαρακτηρίζει ”συντηρητικές” τις προβλέψεις της εταιρίας για το 2002 περί ρυθμού ανόδου των πωλήσεων κατά 15% και των προ φόρων κερδών κατά 20%, και επιμένει στις δικές της, οι οποίες κάνουν λόγο για αυξήσεις κατά 18% και 31%, αντίστοιχα.

Τέλος, για την πορεία της μετοχής, η έκθεση της SSSB σημειώνει ότι βρέθηκε ξανά στα ”προ των νέων για δικαστικές διώξεις Κόκκαλη” επίπεδα, έχοντας επιπλέον από τότε ξεπεράσει την πορεία ολόκληρης της αγοράς κατά 20%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v