Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin Analysis:”Εντός εύρους” η κίνηση της αγοράς

Χωρίς κατεύθυνση θα παραμείνει η ελληνική αγορά, κινούμενη εντός του γνωστού ”εύρους”, εκτιμά η Marfin Analysis στο εβδομαδιαίο της report (5 Ιουλίου 2004), ενώ τονίζει πως τον τόνο θα συνεχίσουν πιθανότατα να δίνουν οι ξένες αγορές και οι ροές κεφαλαίων.

Marfin Analysis:”Εντός εύρους” η κίνηση της αγοράς
Την εκτίμηση ότι η ελληνική αγορά θα παραμείνει ”χωρίς κατεύθυνση”, ενώ το επενδυτικό αίσθημα θα είναι ”ουδέτερο” τις επόμενες επτά ημέρες εκφράζει στο εβδομαδιαίο της report μες ημερομηνία 5 Ιουλίου 2004 η Marfin Analysis, ενώ, όπως αναφέρει στον τίτλο του report, αναμένεται να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση εντός εύρους.

Σε άλλο σημείο του report, η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι τον τόνο στη Σοφοκλέους θα συνεχίσουν να δίνουν οι ροές κεφαλαίων και η συμπεριφορά των ξένων αγορών, πριν βρεθούν στο επίκεντρο οι εκτιμήσεις για τα κέρδη α΄ εξαμήνου η ανακοίνωση των πρώτων από τα οποία αναμένεται στο τέλος Ιουλίου.

Την προηγούμενη εβδομάδα, όπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή, μία από τις καλύτερες αποδόσεις εμφάνισε ο ΟΠΑΠ, η μετοχή του οποίου αντέδρασε κατά 5,9%, ως αποτέλεσμα της πρόσφατης πίεσης των προηγούμενων ημερών.

Ως ενισχυτικό της θετικής επίδοσης του ΟΠΑΠ η Marfin αναφέρει την εκτιμώμενη αύξηση των εσόδων από το Στοίχημα, ως αποτέλεσμα της πορείας που ακολούθησε η Εθνική Ελλάδος.

Αντίστοιχη αναμένεται να είναι η εικόνα και στις διεθνείς αγορές, όπου τα αποτελέσματα τριμήνου με γάλων εταιριών θα δώσουν τον τόνο στην εβδομάδα που ξεκίνησε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v