Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurocorp:Τιμές-στόχοι και συστάσεις για 14 ”picks”

Περισσότερο αισιόδοξη για την πορεία της αγοράς εμφανίζεται για το β΄ εξάμηνο του έτους η Eurocorp-Credit Lyonnais, διατηρώντας την πρόβλεψή της για διαμόρφωση του Γενικού Δείκτη στις 2.550 μονάδες, στο τέλος του 2004. Οι τιμές-στόχοι και οι συστάσεις για τις 14 top επιλογές.

Eurocorp:Τιμές-στόχοι και συστάσεις για 14 ”picks”
Περισσότεροι στόχοι εκτιμά η Eurocorp του ομίλου της Credit Lyonnais πως θα επιτευχθούν στο δεύτερο μισό του 2004, όπως αναφέρει σε ανάλυσή της με ημερομηνία 1η Ιουλίου 2004.

Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ελληνική αγορά, ο οίκος εκτιμά ότι έχει τη δυνατότητα για ανοδική πορεία σε συνέχεια του θετικού momentum αφενός όσον αφορά στην κερδοφορία και αφετέρου στο πλαίσιο των θετικών αποτιμήσεων.

Ως εκ τούτου, συμπληρώνει πως διατηρεί την άποψή της για την επίτευξη των 2.550 μονάδων μέχρι το τέλος του έτους.

Στην ανάλυσή της η Eurocorp ξεχωρίζει τα ”key picks” από την ελληνική αγορά και θέτει τις τιμές–στόχους για τις μετοχές των: Επιχειρήσεις Αττικής, Cosmote, Folli Follie, Frigoglass, ΕΛΠΕ, Hyatt, Intralot, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, Notos Com, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, Σαράντης και S&B.

Ειδικότερα, για την Επιχειρήσεις Αττικής ο επενδυτικός οίκος θέτει την τιμή-στόχο στα 3,70 ευρώ (ή κατά 40% υψηλότερα από τα τρέχοντα επίπεδα) και σύσταση ”add”, ενώ συμπληρώνει πως η μετοχή της εταιρίας διαπραγματεύεται 0,70 φορές τη λογιστική αξία της.

Για τη μετοχή της Cosmote, η Eurocorp αυξάνει (για δεύτερη φορά εντός του 2004) την τιμή-στόχο στα 14,60 ευρώ, από τα 13,90 ευρώ, συνιστώντας ”add”, ενώ επισημαίνει πως η μετοχή της θυγατρικής του ΟΤΕ διαπραγματεύεται 13,1 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη ανά μετοχή του 2005.

Σε αύξηση της τιμής–στόχου προχώρησε ο ξένος οίκος και για τη μετοχή της Folli Follie, καθώς, όπως αναφέρει, από τη μέθοδο προεξοφλημένων ταμειακών ροών (DCF) προκύπτει η τιμή-στόχος των 27 ευρώ, από τα 26 ευρώ, ενώ συμπληρώνει πως θέτει τη σύσταση ”add”.

Την τιμή-στόχο των 4,50 ευρώ, 28% υψηλότερα από τα τρέχοντα επίπεδα, δίνει η Eurocorp για τη μετοχή της Frigoglass, αναβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε ”buy”.

Στα 9 ευρώ θέτει την τιμή-στόχο για τα Ελληνικά Πετρέλαια ο ξένος οίκος, συνιστώντας ταυτόχρονα ”add”.

Χαμηλότερα, και συγκεκριμένα στα 9,90 ευρώ από τα 10,90 ευρώ, τοποθετεί την τιμή-στόχο για την Hyatt η Eurocorp, συνιστώντας ”add”.

Την ίδια στιγμή θέτει χαμηλότερα (κατά 4%) την τιμή-στόχο για την Intralot, και συγκεκριμένα στα 18,20 ευρώ από τα 18,90 ευρώ, συνιστώντας όμως ”buy”.

Για τη μετοχή της Jumbo η Eurocorp θέτει την τιμή-στόχο στα 5,2 ευρώ, ενώ συνιστά ”buy”.

Υψηλότερα, κατά 14% σε σχέση με πριν, και συγκεκριμένα στα 20,6 ευρώ, ανεβάζει τον πήχη ο ξένος οίκος για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας, για την οποία συνιστά ”add”.

Εξάλλου, για τη Notos Com θέτει ως τιμή–στόχο τα 4,40 ευρώ (υψηλότερα κατά 31% από τα τρέχοντα επίπεδα) και σύσταση ”buy”.

Την τιμή-στόχο των 16,30 ευρώ επαναδιατυπώνει η Eurocorp για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, ενώ υποβαθμίζει τη σύσταση σε ”add”.

Τη σύσταση ”add” διατηρεί ο οίκος για τη μετοχή της ΔΕΗ, θέτοντας παράλληλα την τιμή-στόχο στα 22,20 ευρώ.

Για τη μετοχή της Σαράντης η Eurocorp διατηρεί την τιμή-στόχο των 4,60 ευρώ και ενώ παραμένει –όπως τονίζει– μεταξύ των top picks της υποβαθμίζει τη σύσταση σε ”add” από ”buy”.

Την ίδια στιγμή, όμως, ο επενδυτικός οίκος αναβαθμίζει τη σύσταση για την S&B σε ”buy” από ”add”, θέτοντας την τιμή-στόχο στα 7,40 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v