Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρωτόκολλο συνεργασίας ΚΑΑ- ΧΑΚ

Πρωτόκολλο συνεργασίας υπεγράφη σήμερα, 1η Ιουλίου 2004, μεταξύ του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών και του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη των αγορών τους με την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους επενδυτές και τις εκδότριες εταιρίες των δύο χωρών.

Πρωτόκολλο συνεργασίας ΚΑΑ- ΧΑΚ
Πρωτόκολλο συνεργασίας υπεγράφη σήμερα, 1η Ιουλίου 2004, μεταξύ του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών και του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου αναλαμβάνει να τηρεί το μετοχολόγιο των εκδοτριών εταιριών στο Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου και το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών να ενημερώνει με τη σειρά του, το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου για οποιαδήποτε μεταβολή στα μετοχολόγια των εκδοτριών εταιριών, οι αξίες των οποίων διαπραγματεύονται ταυτόχρονα στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Όπως επισημαίνεται, η συνεργασία μεταξύ του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου και του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη των αγορών τους με την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους επενδυτές και τις εκδότριες εταιρίες των δύο χωρών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v