Fortius: ”Κοιμισμένος γίγαντας” η Δέλτα Συμμετοχών

Έντονη βραχυχρόνια ανοδική κίνηση που πιθανώς να σταματήσει στα 6 ευρώ πραγματοποιεί η μετοχή της Δέλτα Συμμετοχών, τονίζει σε σημερινή (1/7) ανάλυση της η Fortius Finance AXEΠΕΥ, επισημαίνοντας πως ο τίτλος αξίζει προσοχής σαν μια μακροπρόθεσμη επενδυτική επιλογή.

Fortius: ”Κοιμισμένος γίγαντας” η Δέλτα Συμμετοχών
Έντονη βραχυχρόνια ανοδική κίνηση που πιθανώς να σταματήσει στα 6 ευρώ πραγματοποιεί η μετοχή της Δέλτα Συμμετοχών, έπειτα από την επαφή του τίτλου της με την γραμμή στήριξης που διέρχεται από τα 4,90 ευρώ, τονίζει σε σημερινή (1/7) ανάλυση της η Fortius Finance AXEΠΕΥ.

Επίσης, στην πραγματοποίηση της ανοδικής κίνησης, σημειώνει η ΑΧΕ συνηγορούν και δύο ταλαντωτές, ο στοχαστικός και ο RMI.

Η χρηματιστηριακή χαρακτηρίζει την Δέλτα Συμμετοχών σαν ”κοιμισμένο” - χρηματιστηριακώς- γίγαντα, στον χώρο τον τροφίμων επισημαίνοντας πως αξίζει προσοχής σαν μια μακροπρόθεσμη επενδυτική επιλογή, ειδικώς εάν αυξηθεί η εμπορευσιμότητα στην μετοχή.

Σημειώνεται επίσης, πως αύξηση της εμπορευσιμότητας αρχίζει να διαφαίνεται διαγραμματικά από σχετικούς ταλαντωτές (Volume Oscillator).

Ακόμα, οι αναλυτές της Fortius υπογραμμίζουν πως τους τελευταίους μήνες η μετοχή πραγματοποιεί μια πλαγιοκαθοδική κίνηση, στηριζόμενη από την γραμμή που διέρχερται από τα 4,90 ευρώ, ενώ διαπραγματεύεται στα επίπεδα των 5,3 ευρώ (1.800 δρχ).

Παράλληλα, οι ενδείξεις του πρώτου τριμήνου του 2004 είναι αρκετά καλές, τονίζει η Fortius, παρά το γεγονός ότι δεν αντικατοπτρίζεται απόλυτα η πορεία του συνόλου της χρήσεως, καθώς οι πωλήσεις που αφορούν τους κλάδους των παγωτών και των χυμών κορυφώνονται στο δεύτερο και τρίτο τρίμηνο (διενέργεια Ολυμπιακών Αγώνων) του έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v