Εμπορική: Οι αναλυτές για το πρόγραμμα εξυγίανσης

Η ακριβής χρηματοοικονομική κατάσταση της Εμπορικής, αλλά και οι αδυναμίες της θα πρέπει να αντικατοπτριστούν πρώτα στην τιμή της μετοχής προτού αναγνωριστεί η αγοραστική ευκαιρία που προσφέρει, αναφέρει η Marfin σχολιάζοντας το αναμενόμενο από τους ελεγκτές πόρισμα.

Εμπορική: Οι αναλυτές για το πρόγραμμα εξυγίανσης
Σύντομα αναμένεται οι ελεγκτές να παραδώσουν την ακριβή εικόνα για την χρηματοοικονομική κατάσταση του ομίλου της Εμπορικής Τράπεζας αναφέρει η Marfin Analysis επικαλούμενη σχετικό δημοσίευμα του Τύπου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Marfin Analysis η ακριβής χρηματοοικονομική κατάσταση της Εμπορικής, αλλά και οι αδυναμίες της θα πρέπει να αντικατοπτριστούν πρώτα στην τιμή της μετοχής προτού αναγνωριστεί η αγοραστική ευκαιρία που προσφέρει.

Επίσης, η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως έχει θέσει υπό αναθεώρηση τις προβλέψεις της για τα μεγέθη της Τράπεζας καθώς η νέα διοίκηση αποκαλύπτει σταδιακά την στρατηγική της.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα η Marfin Analysis αναφέρει πως το πόρισμα των ελεγκτών θα συμπεριληφθεί στα αποτελέσματα εξαμήνου, ενώ συμπληρώνει πως στη συνέχεια η νέα διοίκηση θα ανακοινώσει το νέο της business plan.

Τα βασικότερα σημεία που αναμένονται με το πόρισμα των ελεγκτών, αναφέρει η χρηματιστηριακή, είναι οι επιπτώσεις στην καθαρή θέση του ομίλου από τις υποχρεώσεις που υπάρχουν προς τα ταμεία, η ανατίμηση των περιουσιακών στοιχείων, αλλά και η πλήρης ενοποίηση ορισμένων θυγατρικών (όπως η Φοίνιξ-Metrolife).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v