Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Επιστρέφει η "ορατότητα", λέει η UBS

Επανέρχεται σταδιακά η ορατότητα για την κερδοφορία του ΟΠΑΠ, σημειώνει η UBS σε έκθεσή της όπου αυξάνει τις προβλέψεις για την περίοδο 2010 - 2012, δίνει τιμή-στόχο στα 23 ευρώ και σύσταση "buy".

ΟΠΑΠ: Επιστρέφει η ορατότητα, λέει η UBS
Επανέρχεται σταδιακά η ορατότητα για την κερδοφορία του ΟΠΑΠ, σημειώνει η UBS σε έκθεσή της, όπου αυξάνει τις προβλέψεις για την περίοδο 2010 - 2012, δίνει τιμή-στόχο στα 23 ευρώ και σύσταση "buy".  

Ο οίκος εκτιμά ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι για τις μελλοντικές ταμειακές ροές και την ελκυστικότητα του μερίσματος του ΟΠΑΠ, λόγω καλύτερης ορατότητας στα κέρδη μετά την έγκριση του νέου φορολογικού καθεστώτος αλλά και του νομικού πλαισίου για το Ξυστό, το Βιντεολόττο και τον online τζόγο από την κυβέρνηση.    

Η UBS, αν και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο "κανιβαλισμού" σε υφιστάμενα παιχνίδια ή στο δίκτυο του ΟΠΑΠ, εκτιμά ότι η εταιρία είναι σε καλή θέση για να υπερασπιστεί τη θέση της στην αγορά

Παράλληλα, προχωρά σε αύξηση των εκτιμήσεων για τα κέρδη ανά μετοχή του ΟΠΑΠ στην περίοδο 2010 - 2012, λόγω καλύτερων εσόδων και "σφιχτότερου" περιορισμού του κόστους, όπως φάνηκε στα αποτελέσματα 2009. 
  
Το Ρ/Ε για τη μετοχή διαμορφώνεται στο 12, με βάση τις εκτιμήσεις για τα μεγέθη 2010, 20% χαμηλότερα από τον ιστορικό μέσο όρο, λόγω πιεσμένων κερδών και νομοθετικού ρίσκου, σημειώνει η UBS.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v