Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Αναβάθμιση τιμής από Cheuvreux

Στα 6 από 4,8 ευρώ προηγουμένως αναβαθμίζει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Μυτιληναίος η Cheuvreux διατηρώντας τη σύσταση "οutperform". Λύση όλων των θεμάτων που απασχολούν τον όμιλο βλέπει ο οίκος στο πρώτο εξάμηνο.

Μυτιληναίος: Αναβάθμιση τιμής από Cheuvreux
Στα 6 από 4,8 ευρώ προηγουμένως αναβαθμίζει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Μυτιληναίος η Cheuvreux διατηρώντας τη σύσταση "οutperform".

Σε έκθεσή της με ημερομηνία 16 Μαρτίου η Cheuvreux επισημαίνει ότι η αλλαγή στην τιμή-στόχο αντανακλά την υψηλότερη αποτίμηση στους κλάδους της κατασκευής μονάδων ενέργειας και της επεξεργασίας αλουμινίου.

Στην έκθεση αναβαθμίζονται οι προβλέψεις για την κερδοφορία του ομίλου στο χρονικό διάστημα 2010 - 2011 κατά μέσο όρο 22%, καθώς τα κέρδη αναμένεται να ωφεληθούν από την επίδοση της Μέτκα αλλά και από τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το Αλουμίνιο θα έχουν θετική επίδραση στην κερδοφορία

Εκτίμηση του οίκου είναι ότι θέματα που εκκρεμούν επί μακρόν για την εταιρία θα επιλυθούν: τα τιμολόγια της Αλουμίνιον, το πλαίσιο λειτουργίας της CHP, ο συνέταιρος στον τομέα του ηλεκτρισμού, η προμήθεια υγροποιημένου φυσικού αερίου και τα νέα projects για την ΕΛΒΟ θα τακτοποιηθούν από τη διοίκηση μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2010.

Κατά τη Cheuvreux, θα υπάρξει ανοδική ώθηση από όλα τα σημεία ενδιαφέροντος - κάτι που όπως προσθέτει αντανακλάται τώρα στην νέα τιμή-στόχο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v