Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Λείπουν οι καταλύτες

Την ”απουσία καταλυτών”, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο τεχνικής ανάκαμψης, επισημαίνει στο εβδομαδιαίο της report η Marfin Analysis, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σπουδαιότητα της διήμερης συνεδρίασης της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας για τα επιτόκια.

Marfin: Λείπουν οι καταλύτες
Την ”απουσία καταλυτών” επισημαίνει στο εβδομαδιαίο της report η Marfin Analysis, υπογραμμίζοντας παράλληλα και τη σπουδαιότητα της διήμερης συνεδρίασης της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας για τα επιτόκια.

Ειδικότερα, στην ανάλυσή της η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι ελλείψει καταλυτών, η αγορά θα επηρεαστεί από την κίνηση κεφαλαίων, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο τεχνικής ανάκαμψης.

Παράλληλα, η Marfin Analysis επισημαίνει ότι η διαμόρφωση της τάσης θα πρέπει να αναζητηθεί για άλλη μια φορά από τις διεθνείς αγορές, οι οποίες μάλιστα έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στην ανακοίνωση της απόφασης της Fed για τα επιτόκια.

Η αμερικανική κεντρική τράπεζα αναμένεται να προχωρήσει σε αύξηση των επιτοκίων για πρώτη φορά στη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών, από το 1%, στο 1,25%, όπως τονίζει η Marfin Analysis.

Στις ”κορυφαίες επιλογές” της χρηματιστηριακής (top picks), περιλαμβάνονται οι μετοχές των Cosmote, Elmec, Folli-Follie, Φουρλής, Γερμανός, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v