Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CSFB: Δύο θετικοί παράγοντες για τη μετοχή ΟΠΑΠ

Στις πολύ καλές επιδόσεις του ΟΠΑΠ κατά το α΄ εξάμηνο του έτους, αλλά και στην ”απελευθέρωση” του ποσού για τη διαμάχη με την Intralot εστιάζει η CSFB σε report της με ημερομηνία 25 Ιουνίου 2004, προσθέτοντας ότι οι δύο αυτοί παράγοντες θα παρέχουν στήριξη στη μετοχή.

CSFB: Δύο θετικοί παράγοντες για τη μετοχή ΟΠΑΠ
Την εκτίμησή της ότι οι επιδόσεις του ΟΠΑΠ στο α΄ εξάμηνο του 2004 είναι ”πολύ καλές” και ότι τα κέρδη ανά μετοχή του Οργανισμού θα διαμορφωθούν στα 1,28 ευρώ ανά μετοχή για το 2004 επισημαίνει η CSFB σε report της με ημερομηνία 25 Ιουνίου 2004.

Το γεγονός αυτό, αναφέρει ο οίκος, θα σημαίνει ότι ο ΟΠΑΠ αποτελεί τη φθηνότερη μετοχή του κλάδου.

Εκτός από τις επιδόσεις του Οργανισμού, η CSFB εκφράζει την ”ισχυρή της εμπιστοσύνη” έναντι του ενδεχομένου οι προβλέψεις για το θέμα της Intralot να προσφέρουν στήριξη στη μετοχή. Το μέρισμα, συνυπολογιζόμενου του ποσού για την Intralot για το 2004, θα διαμορφωθεί στο 1,23 ευρώ και η μερισματική απόδοση στο 8,3%.

Την προηγούμενη εβδομάδα, αναφέρει η CSFB, αναλυτές της επισκέφθηκαν τη διοίκηση του Οργανισμού. Κατά την επίσκεψη αυτή επιβεβαιώθηκε η πρόθεση του ΟΠΑΠ η αναβάθμιση των συστημάτων λογισμικού να συμβεί πριν από τις 25 Ιουλίου, ενώ η έναρξη λειτουργίας του KINO στη Θεσσαλονίκη σχεδιάζεται να ξεκινήσει την επόμενη ημέρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v