Sprider-ΧΑΤΖΚ: Παράταση αναστολής διαπραγμάτευσης

Την παράταση της προσωρινής αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της Sprider και της Χατζηιωάννου για δύο ακόμα εργάσιμες ημέρες (28 και 29 Ιουνίου) αποφάσισε ο πρόεδρος του Χ.Α. λαμβάνοντας υπόψη σχετική επιστολή των δύο εταιριών. Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΧΑ, λαμβάνοντας υπόψη σχετική επιστολή των εισηγμένων εταιριών ”SPRIDER AE”, και ”ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ HOLDINDS”, με την οποία ανέφεραν ότι δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η καταμέτρηση ζημιών από την πυρκαγιά στις αποθήκες της θυγατρικής ”SPRIDER AE”, α

Sprider-ΧΑΤΖΚ: Παράταση αναστολής διαπραγμάτευσης
Την παράταση της προσωρινής αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της Sprider και της Χατζηιωάννου για δύο ακόμα εργάσιμες ημέρες (28 και 29 Ιουνίου) αποφάσισε ο πρόεδρος του Χ.Α. λαμβάνοντας υπόψη σχετική επιστολή των δυο εταιριών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Χ.Α., λαμβάνοντας υπόψη σχετική επιστολή των εισηγμένων εταιριών Sprider και Χατζηιωάννου Holdings με την οποία ανέφεραν ότι δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η καταμέτρηση ζημιών από την πυρκαγιά στις αποθήκες της θυγατρικής Sprider, αποφάσισε την παράταση της προσωρινής αναστολής διαπραγμάτευσης για δύο ακόμα εργάσιμες ημέρες (28 και 29 Ιουνίου 2004).

Σημειώνεται πως η παράταση δίνεται ώστε οι διοικήσεις των δύο εταιριών, έχοντας ολοκληρώσει την καταγραφή των ζημιών, να πληροφορήσουν το επενδυτικό κοινό για τις τυχόν επιπτώσεις στην περιουσιακή και οικονομική διάρθρωση της εισηγμένης μητρικής και θυγατρικής εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v