Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι ΑΧΕ για το ποσοστό της Μυτιληναίος στην ΕΛΒΟ

Στο option που διατηρεί ο όμιλος Μυτιληναίου να αυξήσει τη συμμετοχή του στην ΕΛΒΟ κατά 17% στο 60%, αλλά και στο γεγονός ότι η κυβέρνηση εκλαμβάνει θετικά την πλήρη ιδιωτικοποίηση της εταιρίας αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ομίλου στη Γ.Σ. (24/6). Πώς σχολιάζουν Marfin, Σίγμα, Εγνατία.

Οι ΑΧΕ για το ποσοστό της Μυτιληναίος στην ΕΛΒΟ
Στο option που διατηρεί ο όμιλος Μυτιληναίου προκειμένου να αυξήσει τη συμμετοχή του στην ΕΛΒΟ κατά 17% στο 60% αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (24 Ιουνίου) γενικής συνέλευσης ο πρόεδρος του ομίλου, όπως γράφουν στα πρωινά τους reports οι Marfin, Σίγμα και Εγνατία.

Ειδικότερα, η Marfin Analysis σημειώνει πως ο πρόεδρος του ομίλου κ. Μυτιληναίος αναφέρθηκε στο option για απόκτηση επιπλέον ποσοστού 17% της ΕΛΒΟ, διαμορφώνοντας το σύνολο της συμμετοχής του στο 60%.

Επίσης, η Marfin Analysis συμπληρώνει πως ο κ. Μυτιληναίος ανέφερε ότι στην παρούσα φάση η κυβέρνηση εξετάζει θετικά το ενδεχόμενο πλήρους ιδιωτικοποίησης της ΕΛΒΟ.

Η Σίγμα Securities αναφέρει πως ο όμιλος Μυτιληναίου έχει το δικαίωμα να αποκτήσει το 17% της ΕΛΒΟ στην ίδια τιμή που απέκτησε και το ποσοστό που ήδη κατέχει.

Εξάλλου, η Εγνατία ΑΧΕ συμπληρώνει πως ο όμιλος Μυτιληναίου διατηρεί το δικαίωμα της πρώτης άρνησης σε περίπτωση πώλησης επιπλέον μεριδίου της ΕΛΒΟ από το Δημόσιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v