Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης για XATZK-ΣΠΡΙ

Την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των Sprider και Χατζηιωάννου για τη σημερινή και την αυριανή συνεδρίαση αποφάσισε ο πρόεδρος του δ.σ. του Χ.Α., λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί σε αποθήκη της Sprider. Ασφαλισμένο το κτίριο, αλλά και τα αποθέματα.

Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης για XATZK-ΣΠΡΙ
Την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιριών Sprider και Χατζηιωάννου για τη σημερινή και την αυριανή συνεδρίαση αποφάσισε ο πρόεδρος του δ.σ. του Χ.Α. λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί σε αποθήκη της Sprider.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Sprider, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στις αποθήκες της εταιρίας επί της οδού Κυβέλης 7, στην περιοχή Τράχωνες του Δήμου Αλίμου.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως η φωτιά έχει κατασβεστεί, ενώ τα αίτια που την προκάλεσαν ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Σημειώνεται πως στο κτίριο υπήρχαν αποθέματα (ρούχα και παπούτσια), ενώ συμπληρώνεται πως το κτίριο -το οποίο είναι μισθωμένο- καθώς και τα αποθέματα είναι πλήρως ασφαλισμένα.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, τα 22 καταστήματα της Sprider έχουν αποθέματα για να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους τις επόμενες ημέρες και ήδη η ομάδα Αγορών της εταιρίας έχει κινητοποιηθεί, για να κλείσει νέες παραγγελίες, ώστε να μη χαθεί ούτε μία ημέρα από την καλοκαιρινή σεζόν.

Η εταιρία αναφέρει πως ενημέρωσε ήδη τις χρηματιστηριακές αρχές για το θέμα αυτό και ζήτησε προς διασφάλιση των συμφερόντων των μετόχων της την αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της, καθώς και των μετοχών της μητρικής της εταιρίας ”Χατζηιωάννου Holdings” για το διήμερο 24 και 25/6/2004.

Αμέσως μόλις καταστεί δυνατό, η εταιρία θα ενημερώσει τις χρηματιστηριακές αρχές και το επενδυτικό κοινό για ενδεχόμενες επιπτώσεις του συμβάντος στα οικονομικά μεγέθη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v