Στις 14/9 η δίκη των ΔΣ ΧΑ-Κεφαλαιαγοράς(Διόρθωση)

Στις 14 Σεπτεμβρίου ορίστηκε η τακτική δικάσιμος των μελών που υπηρέτησαν στο Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Χρηματιστηρίου τα έτη 1999- 2000. Τα μέλη των δύο Δ.Σ. παραπέμπονται για ευθύνες στη χρηματιστηριακή ”φούσκα” με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος.

Στις 14/9 η δίκη των ΔΣ ΧΑ-Κεφαλαιαγοράς(Διόρθωση)
Για τις 14 Σεπτεμβρίου ορίστηκε η τακτική δικάσιμος των διοικητικών συμβουλίων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Χρηματιστηρίου κατά την περίοδο 1999- 2000.

Για την υπόθεση της ”φούσκας” στο ελληνικό χρηματιστήριο και τις ευθύνες αρμοδίων τη δίωξη έχει ασκήσει ο Εισαγγελέας Εφετών κ. Πλειώτας, ενώ τα μέλη των Δ.Σ. έχουν απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, πριν παραπεμφθούν με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος.

Για την περίοδο 1999- 2000 το Δ.Σ. του ΧΑ αποτελούσαν οι κ.κ. Π. Αλεξάκης, Ηλ. Στασινόπουλος, Ευθ. Γκατζώνας, Θ. Πανταλάκης, Λ. Δεπόλας, Γ. Βλαχάκης, Ι. Βουράκης και Α. Θεοδωρίδης, ενώ στο Δ.Σ. της Κεφαλαιαγοράς μετείχαν οι κ.κ. Στ. Θωμαδάκης, Αλ. Βουσβούνης, Αλ. Σαρηγεωργίου, Γ. Φλώρος, Π. Καρβουνόπουλος και Δ. Μόσχος.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Στο προηγούμενο δημοσίευμα αναφέρθηκε εκ λάθους πως διώκονται οι Δ. Χατζηγρηγοριάδης και Βασιλική Κάμπελ, οι οποίοι δεν διώκονται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v