Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Θετική για Alpha η πώληση θυγατρικών ΔΕΣΙΝ

Θετική εξέλιξη για την Alpha Bank χαρακτηρίζει η Marfin Analysis την συμφωνία όσον αφορά στην πώληση των δύο θυγατρικών της Delta Singular, καθώς η τράπεζα ως βασικός μέτοχος θα ενισχυθεί περαιτέρω από τα έσοδα της συμφωνίας. Στο επίκεντρο οι δύο μετοχές.

Marfin: Θετική για Alpha η πώληση θυγατρικών ΔΕΣΙΝ
Στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος εκτιμά η Marfin Analysis πως θα βρεθούν σήμερα οι μετοχές των Alpha Bank και Delta Singular, ύστερα από τη χθεσινή ανακοίνωση της τελευταίας για συμφωνία όσον αφορά στην πώληση των θυγατρικών της εταιρειών, Delta Singular Systems Integrator και Singular Software.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Marfin Analysis στο πρωινό της report, το αντίτιμο της πώλησης δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, ενώ επικαλούμενη δημοσιεύματα του Τύπου αναφέρει πως εκτιμάται στα 30 εκατ. ευρώ και στα 40 εκατ. ευρώ, αντίστοιχα.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως η προαναφερθείσα ενέργεια είναι θετική για την Alpha Bank, στην οποία θα εισρεύσουν τα κεφάλαια από την πώληση των δύο θυγατρικών της Delta Singular, αφού είναι ο βασικός μέτοχος της εταιρίας.

Παράλληλα, υπενθυμίζει ότι πριν από λίγες μέρες, και συγκεκριμένα με την ανακοίνωση για τη συμφωνία πώλησης της Delta Singular Outsourcing Services, η Alpha Bank είχε επισημάνει ότι βρισκόταν σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Delta Singular σχετικά με την εκμετάλλευση στρατηγικών εναλλακτικών όσον αφορά στις θυγατρικές της τελευταίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v