Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χ.Α.: Ειδικοί Διαπραγματευτές για 14 εισηγμένες

Η Επιτροπή Λειτουργίας Αγορών του ΧΑ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών 14 εισηγμένων εταιριών και ενός ETF.

Χ.Α.: Ειδικοί Διαπραγματευτές για 14 εισηγμένες
Η Επιτροπή Λειτουργίας Αγορών του ΧΑ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών 14 εισηγμένων εταιριών και ενός ETF.

Αναλυτικότερα, η  Επιτροπή Λειτουργίας Αγορών του ΧΑ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εισηγμένων εταιριών Εθνική Τράπεζα, Eurobank, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ και ΔΕΗ από την εταιρία - Μέλος του ΧΑ "ΑΛΦΑ FINANCE Α.Ε.Π.Ε.Υ.".

Eπίσης, ενέκρινε την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί του Διαπραγματεύσιμου Αμοιβαίου Κεφαλαίου "ALPHA ETF FTSE 20 ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ" από την εταιρία - Μέλος του Χ.Α. "ALPHA FINANCE Α.Ε.Π.Ε.Υ.".

Τέλος, ενέκρινε την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εισηγμένων εταιριών Τράπεζα Κύπρου, Μυτιληναίος, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΕΧΑΕAlpha Bank, Coca Cola, ΔΕΗ, Εθνική Τράπεζα, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Eurobank, Ιntralot και Τράπεζα Πειραιώς από την εταιρία - Μέλος του ΧΑ "ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v