ΑΧΕ: Σταθεροποιητικές τάσεις, χαμηλοί όγκοι

Με σταθεροποιητικές τάσεις και με χαμηλούς όγκους συναλλαγών -οι οποίοι όμως καθιστούν την αγορά επιρρεπή στις εντολές- εκτιμούν οι ΑΧΕ πως θα κινηθεί η σημερινή συνεδρίαση. Τα βλέμματα στον ΟΤΕ στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης που πραγματοποιείται σήμερα.

ΑΧΕ: Σταθεροποιητικές τάσεις, χαμηλοί όγκοι
Τι εκτιμάται για τη σημερινή συνεδρίαση: Με σταθεροποιητικές τάσεις εκτιμά η Marfin Analysis πως θα συνεχίσει να κινείται η Σοφοκλέους.

Συμπληρώνει ωστόσο πως οι χαμηλοί όγκοι συναλλαγών καθιστούν την αγορά επιρρεπή στις εντολές.

Παράλληλα, η Marfin Analysis σημειώνει πως στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί σήμερα ο ΟΤΕ εν όψει της σημερινής ετήσιας γενικής συνέλευσης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα εκλεγεί το νέο διοικητικό συμβούλιο, ενώ αναμένεται να επανεξετασθεί και το θέμα της Cosmorom.

Με χαμηλούς όγκους συναλλαγών ελλείψει εγχώριου επενδυτικού ενδιαφέροντος, αλλά και με τις ξένες αγορές να μην παρουσιάζουν κάτι το συνταρακτικό εκτιμά η Eurobank Securities πως θα κινηθεί η σημερινή συνεδρίαση.

Επίσης, η Eurobank Securities αναφέρει πως στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης του ΟΤΕ που πραγματοποιείται σήμερα η μετοχή του Οργανισμού αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο.

Χωρίς έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον προβλέπει η Sigma Securities ότι θα κινηθεί σήμερα η Σοφοκλέους, με τον Γενικό Δείκτη να κινείται με σταθεροποιητικές τάσεις.

Σταθεροποίηση στα τρέχοντα επίπεδα τιμών με χαμηλό όγκο συναλλαγών προβλέπει και η Εγνατία ΑΧΕ, που συμπληρώνει πως δεν διακρίνει κάποιους κινδύνους στην παρούσα φάση οι οποίοι θα μπορούσαν να οδηγήσουν τις τιμές των μετοχών σε διόρθωση.

Τι έγινε χθες: Οριακά υψηλότερα, κατά 0,15%, έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης κοντά στα χαμηλά επίπεδα της ημέρας, όπως αναφέρει η Marfin Analysis, που συμπληρώνει πως ο όγκος των συναλλαγών παρέμεινε σε σχετικά χαμηλά επίπεδα.

* Τα reports των ΑΧΕ για τη σημερινή συνεδρίαση δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v