Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος η γ.σ. ΟΤΕ

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εκτιμά η Marfin Analysis πως θα βρεθεί σήμερα ο ΟΤΕ, ενόψει της σημερινής ετήσιας γενικής συνέλευσης κατά τη διάρκεια της οποίας θα εκλεγεί το νέο διοικητικό συμβούλιο, ενώ αναμένεται να επανεξετασθεί και το θέμα της Cosmorom.

Marfin: Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος η γ.σ. ΟΤΕ
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εκτιμά η Marfin Analysis πως θα βρεθεί σήμερα ο ΟΤΕ, ενόψει της σημερινής ετήσιας γενικής συνέλευσης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή στο πρωινό της report με ημερομηνία 17 Ιουνίου 2004 κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης οι μέτοχοι θα εκλέξουν το νέο διοικητικό συμβούλιο, ενώ παράλληλα θα αποφασίσουν και τη διανομή μερίσματος ύψους 0,35 ευρώ ανά μετοχή που αντιστοιχεί σε μερισματική απόδοση 3,3% και το οποίο είναι κατά 50% σε σχέση με το μέρισμα των 0,70 ευρώ που ο ΟΤΕ είχε διανείμει την προηγούμενη χρονιά.

Παράλληλα, η Marfin Analysis επικαλούμενη δημοσιεύματα του Τύπου αναφέρει πως αναμένεται να επανεξετασθεί το θέμα της Cosmorom βασισμένο όμως σε νέα δεδομένα τα οποία διαφοροποιούνται από τις υποσχέσεις της προηγούμενης διοίκησης.

Σύμφωνα με την Marfin βασική προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης είναι να επιλύσει σύντομα το θέμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v