Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CSFB για Cosmote, 3Ε, Τιτάν, ΟΤΕ, διαγωνισμό ΟΠΑΠ

Τα 13,50 ευρώ αναφέρει η CSFB ως τιμή-στόχο για την Cosmote, ενώ τα 22 ευρώ για την Coca-Cola 3E και τα 37 ευρώ για τον Τιτάνα. Εξάλλου, σε ξεχωριστό της report με σημερινή ημερομηνία, σχολιάζει την ακύρωση του διαγωνισμού για τα νέα τερματικά του ΟΠΑΠ, ενώ σε άλλο, χθεσινό, αναφέρεται στα θεμελιώδη μεγέθη του ΟΤΕ.

CSFB για Cosmote, 3Ε, Τιτάν, ΟΤΕ, διαγωνισμό ΟΠΑΠ
Η άποψή της για την αποτίμηση της Cosmote, του Τιτάνα και της Coca-Cola 3E και η εκτίμησή της για την ακύρωση του διαγωνισμού εκ μέρους του ΟΠΑΠ, αλλά και για τα θεμελιώδη του ΟΤΕ, περιέχονται μεταξύ άλλων σε ξεχωριστά reports της CSFB.

Συγκεκριμένα, για την Coca-Cola 3E, σε report για τον κλάδο της ποτοποιίας παγκοσμίως (1 Ιουνίου 2004), η τιμή-στόχος για την εταιρία τίθεται στα 22 ευρώ, ενώ η σύσταση είναι ”outperform”.

Σε αντίστοιχη έκθεση για τον ευρωπαϊκό κλάδο της κινητής τηλεφωνίας, με ημερομηνία 10 Ιουνίου 2004, ως τιμή-στόχος για την Cosmote αναφέρονται τα 13,50 ευρώ, ενώ ως σύσταση η ”ουδέτερη στάση”.

Σε ό,τι αφορά τον Τιτάνα, η CSFB σε report της για τον ευρωπαϊκό κλάδο υλικών κατασκευής, με ημερομηνία 31 Μαΐου, θέτει τιμή-στόχο τα 37 ευρώ, ενώ υιοθετεί σύσταση ”neutral”.

Ο ίδιος οίκος, στο ημερήσιο report του ”European Leisure & Hotels” με ημερομηνία 16 Ιουνίου 2004, αναφέρεται στην απόφαση του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ περί ακύρωσης του διαγωνισμού, επισημαίνονται ότι η οποιαδήποτε καθυστέρηση στην παραλαβή του εξοπλισμού από τον Οργανισμό δεν πρόκειται να επηρεάσει τις εκτιμήσεις για τα μεγέθη του, αφού σε αυτές δεν έχει συνυπολογιστεί οποιοδήποτε όφελος από τυχόν μεγαλύτερη ταχύτητα των νέων τερματικών.

Σε ό,τι αφορά τον ΟΤΕ, σε report της ”European Credit Strategy” με ημερομηνία 15 Ιουνίου, η CSFB κάνει λόγο για εταιρία της οποίας τα θεμελιώδη είναι από τα λιγότερο ελκυστικά στον κλάδο, κάτι που αποδίδεται στην όξυνση του ανταγωνισμού και στα εμπόδια των ρυθμιστικών αρχών. Ως σύσταση αναφέρεται το ”market perform”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v