Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσεκτική επιλογή μετοχών συνιστά η Marfin

Προσεκτική επιλογή μετοχών συνιστά η Marfin Analysis, σε μία εβδομάδα που αναμένονται τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ, ενώ, όπως προσθέτει, το κλίμα εξακολουθούν να διαμορφώνουν οι ξένες αγορές.

Προσεκτική επιλογή μετοχών συνιστά η Marfin
Προσεκτική επιλογή μετοχών συνιστά η Marfin Analysis, σε μία εβδμομάδα που αναμένονται τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ, ενώ, όπως προσθέτει, το κλίμα εξακολουθούν να διαμορφώνουν οι ξένες αγορές.

Ειδικότερα, στο εβδομαδιαίο report της η Marfin Analysis αναφέρει ότι για αυτή την εβδομάδα αναμένεται ένα ήπιο τοπίο στις συναλλαγές, που για ακόμη μια φορά θα εξαρτηθούν από την αντίστοιχη πορεία των διεθνών αγορών.

Επίσης, αναμένονται τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ, τα οποία θα καθορίσουν εν πολλοίς τις μελλοντικές κινήσεις της Fed όσον αφορά στα επιτόκια.

Η χρηματιστηριακή συνιστά στους επενδυτές να κάνουν προσεκτική επιλογή των μετοχών, με κριτήριο τα ισχυρά θεμελιώδη και την ελκυστική αποτίμηση.

Παράλληλα, η Marfin Analysis αναφέρει ότι στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στη συμφωνία μεταξύ της EFG Eurobank και της Intertrust ΑΕΔΑΚ, στο placement ύψους 20 εκατ. ευρώ της Folli Follie, καθώς και στην ανακοίνωση της Alpha Bank για την απορρόφηση των υπόλοιπων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Delta Singular, ύστερα από την απόφαση της τελευταίας να πουλήσει τη μονάδα IT Outsourcing στην αμερικανική First Data.

Όπως επισημαίνει η Marfin Analysis, η παραίτηση του κ. Στρίντζη από τα διοικητικά συμβούλια των Επιχειρήσεων Αττικής και τις Γραμμές Στρίντζη, σε συνδυασμό με τις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει διευθυντική θέση στην ανταγωνιστική Minoan Lines, προκάλεσε έκπληξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v