Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιθανή η ακύρωση διαγωνισμού για τερματικά ΟΠΑΠ

Αρνητική επίδραση στις πωλήσεις του ΟΠΑΠ εκτιμά πως θα έχει η καθυστέρηση του διαγωνισμού για την απόκτηση νέων τερματικών, αναφέρει η Marfin Analysis στο σημερινό πρωινό της report (11/6).

Πιθανή η ακύρωση διαγωνισμού για τερματικά ΟΠΑΠ
Αρνητική επίδραση στις πωλήσεις του ΟΠΑΠ εκτιμάται πως θα έχει η καθυστέρηση του διαγωνισμού για την απόκτηση νέων τερματικών, αναφέρει η Marfin Analysis στο σημερινό πρωινό της report (11/6).

Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή επικαλούμενη δημοσιεύματα του τύπου σημειώνει πως η νέα διοίκηση του ΟΠΑΠ σκέφτεται να ακυρώσει την τον διαγωνισμό για την απόκτηση, εγκατάσταση και διατήρηση 12 χιλιάδων νέων τερματικών.

Η προσφορά ήταν προγραμματισμένη για τις 17 Ιουνίου, ενώ όπως τονίζει η Marfin, υπάρχει διαφωνία για τις προδιαγραφές της. Με βάση τις ίδιες πηγές συνεχίζει η ΑΧΕ, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, θα αποφασίσει επί του ζητήματος, στην συνεδρίαση του την επόμενη Τρίτη.



Εάν τα νέα αληθεύουν, αναφέρουν οι αναλυτές της Marfin, προκαλούν ανησυχία, καθώς μια τέτοια εξέλιξη θα επιδείνωνε την συμφόρηση που παρατηρείται στα πρακτορεία όπου λειτούργησε το ΚΙΝΟ, έχοντας αρνητική επίδραση στα υπόλοιπα παίγνια του οργανισμού.

Ακόμα, σημειώνει η χρηματιστηριακή, μια τέτοια εξέλιξη θα αποτελούσε σημαντικό μειονέκτημα στην εφαρμογή του ΚΙΝΟ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, όπως παρατηρεί η Marfin Analysis ακόμα και εάν ο διαγωνισμός ολοκληρωθεί, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, ο νέος εξοπλισμός θα φτάσει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ στο πρώτο τρίμηνο του 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v