Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Εθνική και ΟΠΑΠ στο επίκεντρο

Πτωτικές διαθέσεις και κατά την σημερινή συνεδρίαση "βλέπουν" οι αναλυτές, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο τεχνικής αντίδρασης. Στο επίκεντρο Εθνική και ΟΠΑΠ, που ανακοινώνουν σήμερα αποτελέσματα.

ΑΧΕ: Εθνική και ΟΠΑΠ στο επίκεντρο
Πτωτικές διαθέσεις και κατά την σημερινή συνεδρίαση "βλέπουν" οι αναλυτές, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο τεχνικής αντίδρασης. Στο επίκεντρο Εθνική και ΟΠΑΠ, που ανακοινώνουν σήμερα αποτελέσματα. Πιο αναλυτικά:

Αν και το ενδεχόμενο μιας τεχνικής αντίδρασης δεν μπορεί να αποκλειστεί κατά την σημερινή συνεδρίαση, η προοπτική της συσσώρευσης γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα φαίνεται να είναι το πιθανότερο σενάριο, αναφέρει η Marfin Analysis. Η χρηματιστηριακή εκτιμά πως στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρίσκονται Εθνική και ΟΠΑΠ, που ανακοινώνουν σήμερα αποτελέσματα γ’ τριμήνου.

Ανοιγμα της αγοράς από χαμηλότερο επίπεδο αναμένει η Alpha Finance.

Ανοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από υψηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, η οποία εκτιμά πως η συνεδρίαση στη Σοφοκλέους θα ξεκινήσει από χαμηλότερο επίπεδο, με το ενδιαφέρον των επενδυτών να στρέφεται σε Εθνική και ΟΠΑΠ, λόγω της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων τους, μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

Την Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με απώλειες της τάξης του 3,7%, ανεβάζοντας τις εβδομαδιαίες απώλειες στο 7,1%, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v