Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ ΔΣ: Άδεια για δομημένο προϊόν στην Ελλάδα

Πρόταση παροχής άδειας χρήσης του ελληνοτουρκικού δείκτη GT30 για την έκδοση Structured Product με υποκείμενο το δείκτη αυτό από την επενδυτική τράπεζα Bayerische Hypo und Vereinsbank AG αναμένεται να εγκρίνει το ΔΣ του ΧΑ.

ΧΑ ΔΣ: Άδεια για δομημένο προϊόν στην Ελλάδα
Πρόταση για παροχή άδειας χρήσης του ελληνοτουρκικού δείκτη GT30 για την έκδοση Structured Product με υποκείμενο τον δείκτη αυτό, από την επενδυτική τράπεζα Bayerische Hypo und Vereinsbank AG, αναμένεται να συζητήσει και να εγκρίνει σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του Χ.Α., δίνοντας έτσι το πράσινο φως στο πρώτο δομημένο προϊόν της ελληνικής αγοράς.

Στην ατζέντα της διοίκησης του Χ.Α. περιλαμβάνονται επίσης: 

* Ενημέρωση του Χ.Α. για αύξηση και ταυτόχρονη ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Coca Cola EEE, με ισόποση μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους. 

* Ενημέρωση του Χ.Α. για τη μείωση του κεφαλαίου της Αlma Aτέρμων, με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής. 

* Ενημέρωση του Χ.Α. για μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Trust Aνδρομέδα, λόγω ακύρωσης ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών. 

* Έγκριση του Χ.Α. για την ένταξη στην Εναλλακτική Αγορά των κοινών ονομαστικών μετοχών της Foodlink Α.Ε., οι οποίες προέκυψαν από τη μετατροπή ισάριθμων κοινών ανώνυμων μετοχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v