Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΥΤΙΛ: Βελτίωση outlook "βλέπει" η Εθνική-Π&Κ

Στα 6,2 ευρώ ανά μετοχή, από 5,3 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή-στόχο για την Μυτιληναίος η Εθνική-Π&Κ, με έκθεσή της στις 18/11, διατηρώντας την σύσταση “neutral”.

ΜΥΤΙΛ: Βελτίωση outlook βλέπει η Εθνική-Π&Κ
Στα 6,2 ευρώ ανά μετοχή, από 5,3 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή-στόχο για την Μυτιληναίος η Εθνική-Π&Κ, με έκθεσή της στις 18/11, διατηρώντας τη σύσταση “neutral”.

Όπως αναφέρει, η αύξηση στην τιμή-στόχο αντανακλά την υψηλότερη αποτίμηση για τη θυγατρική Μέτκα (μετά και την έκθεση στις 13/11 όπου ανεβάζει την τιμή-στόχο στα 14,4 ευρώ) αλλά και τα ενεργειακά στοιχεία ενεργητικού του ομίλου.  

Σύμφωνα με την χρηματιστηριακή, το outlook για τον όμιλο φαίνεται να γίνεται πιο θετικό, ωστόσο βασικά ρίσκα εξακολουθούν να υφίστανται.

Ειδικότερα, αν και διαβλέπει περιθώρια ανόδου για τη μετοχή, διατηρεί συντηρητική στάση από πλευράς σύστασης, καθώς λαμβάνει υπόψη συγκεκριμένες αβεβαιότητες αναφορικά με τις δραστηριότητες του ομίλου στην ενέργεια και τα μέταλλα.

Για το 2010, περιμένει βελτιωμένη λειτουργική απόδοση για τη Μυτιληναίος, κυρίως λόγω του εντυπωσιακού ανεκτέλεστου της Μέτκα και σημαντικής συμβολής της μονάδας της Korinthos Power.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v