Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Επιμένουν σε "buy" Citi και D. Bank

Χωρίς εκπλήξεις ήταν τα αποτελέσματα γ΄ 3μήνου της Alpha Bank επισημαίνουν οι D. Bank και Citi (9/11), επισημαίνοντας θετικές πτυχές στα μεγέθη και διατηρώντας τις συστάσεις "buy". Νέα τιμή τα 14 ευρώ από Εθνική - P&K.   

Alpha Bank: Επιμένουν σε buy Citi και D. Bank
Χωρίς εκπλήξεις ήταν τα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου της Alpha Bank επισημαίνουν η Deutsche Bank και η Citi σε εκθέσεις τους με ημερομηνία 9 Νοεμβρίου, ενώ προχωρούν σε μικρές αλλαγές στις εκτιμήσεις τους για την κερδοφορία και αφήνουν σχεδόν αμετάβλητες την τιμή-στόχο και τη σύσταση. 

Στα 14 ευρώ από 14,8 ευρώ μειώνει την τιμή-στόχο η Εθνική - P&K λόγω της αύξησης κεφαλαίου. 
      
Αναλυτικότερα, αντίστοιχα των εκτιμήσεων σε γενικές γραμμές ήταν τα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου της τράπεζας, επισημαίνει η Deutsche Bank.

Στο report της η Deutsche Bank επισημαίνει ότι οι τάσεις στα αποτελέσματα δείχνουν ανθεκτικές και σε κάποιες περιπτώσεις βελτιούμενες.

Ο οίκος προχώρησε σε οριακή αναβάθμιση των εκτιμήσεών του για τα κέρδη ανά μετοχή, ενώ διατήρησε την τιμή-στόχο στα 14 ευρώ και τη σύσταση "buy".

Αντίστοιχα των προβλέψεων εκτιμά τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου και η Citi, η οποία προχωρά σε αναθεώρηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της τράπεζας από τα 14,1 ευρώ στα 14 ευρώ, διατηρώντας τη σύσταση "buy".

Ο οίκος στην έκθεσή του μειώνει τις εκτιμήσεις του αναφορικά με τα κέρδη ανά μετοχή της τράπεζας για τα έτη 2009 και 2010 σε ποσοστά 8% και 15% αντίστοιχα, προκειμένου να ενσωματώσει στις προβλέψεις του τα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου του 2009 και την έκδοση δικαιωμάτων της Alpha Bank



Μειώνει την τιμή η Εθνική - P&K

Στα 14 ευρώ από 14,8 ευρώ προηγουμένως περιέκοψε η Εθνική - P&K την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Alpha Bank λόγω της αύξησης κεφαλαίου, σε έκθεσή της με ημερομηνία 10/11, διατηρώντας τη σύσταση "outperform". 

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει τις τάσεις που, όπως λέει, βελτιώνονται στο επιτοκιακό περιθώριο και στην ποιότητα ενεργητικού.

Η μετοχή της Alpha Bank ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Δευτέρας στα 11,6 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v