ΑΧΕ: Διστακτική η αγορά

Σταθεροποίηση εκτιμούν οι ΑΧΕ καθώς, όπως αναφέρουν, οι επενδυτές εμφανίζονται διστακτικοί παρά το θετικό κλίμα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Πιέσεις μπορεί να δεχτούν οι τραπεζικές μετοχές καθώς και η CosmΟΤΕ, που διαπραγματεύεται σήμερα χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα.

ΑΧΕ: Διστακτική η αγορά
Τι εκτιμάται για τη σημερινή συνεδρίαση: Η Σίγμα ΑΧΕ σημειώνει στο πρωινό report της πως οι επενδυτές είναι διστακτικοί παρά το θετικό κλίμα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, ενώ πιέσεις μπορεί να δεχτούν οι τραπεζικές μετοχές καθώς και η CosmΟΤΕ, που διαπραγματεύεται σήμερα χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα.

Οι αναλυτές της Marfin Analysis σημειώνουν πως αναμένουν σταθεροποιητικές τάσεις, με την προσοχή των επενδυτών να είναι επικεντρωμένη στη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας, η οποία θα διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα των νέων μετοχών από την Παρασκευή.

Όπως τονίζει η Εγνατία ΑΧΕ στο πρωινό report της, η χθεσινή υποτονική συναλλακτική δραστηριότητα εκτιμάται πως θα συνεχιστεί και σήμερα, με τις τιμές των μετοχών να κινούνται κοντά στα τρέχοντα επίπεδα.

Τι έγινε χθες: Ο Γενικός Δείκτης κατέγραψε πτώση της τάξεως του 0,47% κλείνοντας στις 2.411,63 μονάδες.

Όπως σημειώνει στο πρωινό report της η Marfin Analysis, η αγορά έδειξε εμφανή σημάδια αδυναμίας κατά τη διάρκεια των τελευταίων συνεδριάσεων σε σχέση με τις ευρωπαϊκές αγορές. Η ΔΕΗ υπεραπέδωσε κερδίζοντας 0,78%.

* Τα reports των ΑΧΕ για τη σημερινή συνεδρίαση δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v