Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

3E: Αναβάθμιση τιμής από Εθνική P&K- Euroxx

Στα 19,6 από 18 ευρώ προηγουμένως αναβαθμίζει η Εθνική P&K την τιμή στόχο για τη μετοχή της Coca Cola 3E, διατηρώντας τη σύσταση «Outperform”. Η έκθεση με τίτλο «αγοράστε στην αδυναμία» έχει ημερομηνία 9 Νοεμβρίου.

3E: Αναβάθμιση τιμής από Εθνική P&K- Euroxx
Στα 19,6 από 18 ευρώ προηγουμένως αναβαθμίζει η Εθνική P&K την τιμή στόχο για τη μετοχή της Coca Cola 3E, διατηρώντας τη σύσταση "Outperform”, ενώ η Euroxx προχωρά σε ανοδική αναθεώρηση της τιμής στα 19,3 απο 17,7 ευρώ διατηρώντας την σύσταση "overweight". 

Η έκθεση της Εθνικής P&K με τίτλο «αγοράστε στην αδυναμία» έχει ημερομηνία 9 Νοεμβρίου.

Συνολικά, η χρηματιστηριακή αναγνωρίζει ότι το περιβάλλον θα είναι δύσκολο για τη συνέχεια, αλλά ένα πιθανό turnaround των οικονομιών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη στο μίγμα τιμολόγησης προσφέροντας ανοδική τάση σε ό,τι αφορά εκτιμήσεις για τα μεγέθη.

Αυτό είναι το δεύτερο τρίμηνο κατά το οποίο τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τη διοίκηση ήταν με αξιοσημείωτο τρόπο εμφανή στα αποτελέσματα δείχνοντας τη σωστή κατεύθυνση, επισημαίνει η Εθνική P&K.

Από την πλευρά της η Euroxx επισημαίνει τις "ισχυρές ταμειακές ροές, τα περιθώρια και τη σταδιακή ανάκαμψη του όγκου που βρίσκεται μπροστά". Η Coca Cola ανακοίνωσε ένα σχετικά ικανοποιητικό σετ αποτελεσμάτων επισημαίνει η χρηματιστηριακή, αναφέροντας ότι η τάση για αδύναμους τζίρους στις ευρωπαϊκές αναδυόμενες αγορές θα επιμείνει για πέντε- έξι μήνες πριν ακολουθήσει η αργή ανάκαμψη.      

Εν τω μεταξύ, η Proton σημειώνει τη βελτίωση στα περιθώρια, αλλά και την αδυναμία στα έσοδα της εταιρίας, σε έκθεσή της όπου διατηρεί σύσταση "neutral" και τιμή-στόχο στα 17 ευρώ.

Η μετοχή της ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Παρασκευής στα 17,19 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v