Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Θετικό άνοιγμα με Κύπρου-ΕΧΑΕ στο επίκεντρο

Για θετικό ξεκίνημα της συνεδρίασης, μετά τις σημαντικές απώλειες που κατεγράφησαν τις προηγούμενες δυο ημέρες, κάνουν λόγο οι αναλυτές. Στο επίκεντρο Τράπεζα Κύπρου και ΕΧΑΕ, λόγω της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων τους.

ΑΧΕ: Θετικό άνοιγμα με Κύπρου-ΕΧΑΕ στο επίκεντρο
Για θετικό ξεκίνημα της συνεδρίασης, μετά τις σημαντικές απώλειες που κατεγράφησαν τις προηγούμενες δυο ημέρες, κάνουν λόγο οι αναλυτές. Στο επίκεντρο Τράπεζα Κύπρου και ΕΧΑΕ, λόγω της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων τους. Πιο αναλυτικά:

Το ενδεχόμενο μιας τεχνικής αντίδρασης δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κατά την σημερινή συνεδρίαση, μετά τις αθροιστικές απώλειες 3,8% των τελευταίων δυο ημερών, αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία εκτιμά πως Κύπρου και ΕΧΑΕ θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς μετά τη λήξη της συνερδίασης ανακοινώνουν τα αποτελέσματά τους για το γ’ τρίμηνο.

Θετικό άνοιγμα αναμένει για την σημερινή συνεδρίαση η Alpha Finance, με τον τελικό τόνο να δίνεται από τις διεθνείς αγορές.

Ανοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών σε θετικό πεδίο αναμένει η Proton Bank, η οποία εκτιμά πως το ξεκίνημα στην Σοφοκλέους θα είναι σταθεροποιητικό προς υψηλότερο.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με απώλειες 2,4% στις 2.584 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 236 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v