Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταθεροποιητικές τάσεις αναμένουν οι ΑΧΕ

Σταθεροποιητικές τάσεις εκτιμούν για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές, ενώ σημειώνουν πως τα φορολογικά μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα ενδεχομένως να επιδράσουν αρνητικά.

Σταθεροποιητικές τάσεις αναμένουν οι ΑΧΕ
Σταθεροποιητικές τάσεις εκτιμούν για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές, ενώ σημειώνουν πως τα φορολογικά μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν ενδεχομένως να επιδράσουν αρνητικά.

Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών υπολογίζει για τη σημερινή συνεδρίαση η Marfin Analysis και ο τελικός τόνος θα δοθεί από τις διεθνείς αγορές. Η χρηματιστηριακή εκτιμά πως ο τραπεζικός κλάδος θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Παρότι η διεθνής τάση υποδηλώνει ότι σήμερα θα υπάρξει ανάκαμψη της Σοφοκλέους, τα νέα φορολογικά μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν ενδεχομένως να έχουν αρνητική επίδραση στη συνεδρίαση, όπως εκτιμά η Alpha Finance.

Άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από χαμηλότερο επίπεδο, μετά τις απώλειες στις ασιατικές αγορές, υπολογίζει για σήμερα η Proton Bank, η οποία εκτιμά πως το ξεκίνημα στη Σοφοκλέους θα είναι σταθεροποιητικό.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με απώλειες 1,5% στις 2.646 μονάδες και ο τζίρος  διαμορφώθηκε στα 200 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v