Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Μείωση τιμής-στόχου από Εθνική ΑΧΕ

Σε σημαντική περικοπή της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Intralot στα 17 ευρώ, από τα 20,2 ευρώ, προχώρησε η Εθνική ΑΧΕ σε ανάλυσή της με ημερομηνία 28 Μαΐου 2004, διατηρώντας ωστόσο τη σύσταση ”αγορά”.

Intralot: Μείωση τιμής-στόχου από Εθνική ΑΧΕ
Σε σημαντική περικοπή της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Intralot από τα 20,2 ευρώ στα 17 ευρώ, προχώρησε η Εθνική ΑΧΕ σε ανάλυσή της με ημερομηνία 28 Μαΐου 2004.

Ωστόσο, και παρά τη μείωση της τιμής-στόχου η χρηματιστηριακή διατήρησε τη σύσταση ”αγορά”.

Η Εθνική ΑΧΕ αναφέρει πως η προαναφερθείσα τιμή-στόχος δεν περιλαμβάνει αξίες από την ανανέωση του ”Πάμε Στοίχημα” στην Ελλάδα μετά από το 2007, ενώ προσδίδει μεγαλύτερη αξία στις διεθνείς δραστηριότητες της Intralot, σε σχέση με πρότερη ανάλυσή της χρηματιστηριακής.

Παράλληλα, η Εθνική ΑΧΕ σημειώνει πως μείωσε τις προβλέψεις της για τα κέρδη ανά μετοχή της Intralot στο σύνολο του 2004 κατά 0,16 ευρώ και συγκεκριμένα στα 1,63 ευρώ ανά μετοχή, ενώ ταυτόχρονα τις αύξησε για το 2005 κατά 0,07 ευρώ, στα 1,98 ευρώ ώστε να συμπεριλάβει τις προβλεπόμενες υψηλότερες προβλέψεις από τις διεθνείς δραστηριότητες, τις χαμηλότερες πωλήσεις από το ”Πάμε Στοίχημα”, αλλά και μια πιο προσεκτική στάση όσον αφορά στα λειτουργικά έξοδα.

Αναφορικά με τα μεγέθη πρώτου τριμήνου που ανακοίνωσε η Intralot, η Εθνική ΑΧΕ αναφέρει πως ήταν ”αδύναμα”, ως αποτέλεσμα της κατά 11% μείωσης του ”Πάμε Στοίχημα”, του υψηλότερου κόστους που περιλαμβάνει η έναρξη των διεθνών δραστηριοτήτων, αλλά και της διακοπής του ”Ξυστό” στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v