Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Διάκριση τμήματος αναλύσεως διεθνών αγορών

Την 9η θέση παγκοσμίως κατέλαβε το Τμήμα Αναλύσεως Διεθνών Αγορών της ALPHA BANK σε δημοσκόπηση του Bloomberg για την ακρίβεια των τριμηνιαίων εκτιμήσεων επτά συναλλαγματικών ισοτιμιών.

Alpha: Διάκριση τμήματος αναλύσεως διεθνών αγορών
Το Τμήμα Αναλύσεως Διεθνών Αγορών της Διεύθυνσης Πωλήσεων Χρηματοοικονομικών Προϊόντων της Alpha Bank στη δημοσκόπηση που διοργανώνει το διεθνές πρακτορείο Bloomberg για τις τριμηνιαίες εκτιμήσεις επτά συναλλαγματικών ισοτιμιών (Στερλίνα/Δολλάριο, Ευρώ/Δολλάριο, Δολλάριο/Γιεν, Δολλάριο/Ελβετικό Φράκο & σταυροειδείς των ανωτέρω) για την περίοδο Ιανουάριος 2008 – Ιούνιος 2009 κατέλαβε την 9η θέση παγκοσμίως.

Στις δημοσκοπήσεις συμμετέχουν περίπου 68 Επενδυτικές Τράπεζες, Χρηματοπιστωτικοί Οργανισμοί, Κέντρα Οικονομικών Μελετών από την Ευρώπη, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ.

Σημειώνεται ότι το πρακτορείο Bloomberg βαθμολογεί τους συμμετέχοντες ανάλογα με την ακρίβεια των τριμηνιαίων προβλέψεών τους και δημοσιεύει την αντίστοιχη κατάταξη.

Το Τμήμα Αναλύσεως Διεθνών Αγορών στελεχώνουν οι Πάνος Ρεμούνδος, Μαρία Κουτουζή, Ιωάννης Κουραβέλος και Κωνσταντίνος Αναθρεπτάκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v