Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αρνητικό πρόσημο αναμένουν οι ΑΧΕ

Αρνητικό πρόσημο, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης, αναμένουν οι αναλυτές και ο τελικός τόνος δίνεται από τις διεθνείς αγορές. Ο τραπεζικός κλάδος στο επίκεντρο.

Αρνητικό πρόσημο αναμένουν οι ΑΧΕ
Αρνητικό πρόσημο, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης, αναμένουν οι αναλυτές και ο τελικός τόνος δίνεται από τις διεθνείς αγορές. Ο τραπεζικός κλάδος στο επίκεντρο. Πιο αναλυτικά:

Διατήρηση του αρνητικού προσήμου, τουλάχιστον κατά το ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης, μετά την πτώση στη Wall Street και στις ασιατικές αγορές, αναμένει η Marfin Analysis, η οποία θεωρεί πως στο επίκεντρο θα βρίσκεται ο τραπεζικός κλάδος.

Συνέχιση της πτωτικής πορείας της Σοφοκλέους περιμένει για σήμερα η Alpha Finance και ο τελικός τόνος της συνεδρίασης θα δοθεί από τις διεθνείς αγορές.

Σταθεροποιητικό άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει η Proton Bank, ενώ εκτιμά πως το ξεκίνημα στη Σοφοκλέους θα είναι σταθεροποιητικό προς χαμηλότερο.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με πτώση της τάξης του 2%, στις 2.781 μονάδες, και ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 179 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v