Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Euroxx: Άνω των 160 τα ραντεβού εταιριών

Πρωταθλητές σε ραντεβού με διαχειριστές κεφαλαίων αναδείχθηκαν οι 12 ελληνικές εταιρίες που συμμετείχαν στο διήμερο πρόγραμμα παρουσιάσεων Mid Caps της νοτίου Ευρώπης. Αναλυτικό ρεπορτάζ.

Euroxx: Άνω των 160 τα ραντεβού εταιριών
Πρωταθλητές σε ραντεβού με διαχειριστές κεφαλαίων αναδείχθηκαν οι 12 ελληνικές εταιρίες που συμμετείχαν στο διήμερο πρόγραμμα παρουσιάσεων Mid Caps της νοτίου Ευρώπης, που διοργάνωσε στο Παρίσι η CF& B Communications σε συνεργασία από την Ελλάδα με τη Euroxx ΑΧΕΠΕΥ.

Το roadshow που διεξήχθη το διήμερο Πέμπτη - Παρασκευή συγκέντρωσε περισσότερα από 100 θεσμικά χαρτοφυλάκια, ενώ παρουσιάστηκαν συνολικά 40 εισηγμένες εταιρίες από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ελβετία. Οι ελληνικές εισηγμένες είχαν πάνω από 160 ραντεβού, τα περισσότερα εκ των οποίων one to one, ενώ υπήρξαν δύο εταιρίες με 25 ραντεβού έκαστη.

Η Euroxx ΑΧΕΠΕΥ, ως οικοδεσπότης των ελληνικών επιχειρήσεων, παρουσίασε τις εταιρίες: Μυτιληναίος, Alapis, Folli Follie, Frigoglass, ΓΕΚ Τέρνα, ΕΧΑΕ, Intralot, Motor Oil, Νηρέας, ΟΠΑΠ, Τράπεζα Πειραιώς και S&B.

Τα περισσότερα ραντεβού ήταν με διαχειριστές κεφαλαίων που δεν έχουν θέσεις σήμερα στις μετοχές και σε κάποιες περιπτώσεις όπως αυτές των εταιριών Alapis, Folli Follie και S&B υπήρξε αύξηση του όγκου των συναλλαγών ήδη από τη διάρκεια των παρουσιάσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v