Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΕ: Στα 31 ευρώ αυξάνει την τιμή η Deutsche Bank

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για την Εθνική Τράπεζα, στα 31 ευρώ ανά μετοχή από 27,50 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε η Deutsche Bank, με έκθεσή της στις 21/10. Τι αναμένει για τα αποτελέσματα γ΄ τριμήνου.

ΕΤΕ: Στα 31 ευρώ αυξάνει την τιμή η Deutsche Bank
Σε αύξηση της τιμής-στόχου για την Εθνική Τράπεζα, στα 31 ευρώ ανά μετοχή από 27,50 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε η Deutsche Bank, με έκθεσή της στις 21/10.

Ο διεθνής οίκος, ο οποίος διατηρεί τη σύσταση "buy", προχωρά επίσης σε αύξηση των εκτιμήσεών του για τα κέρδη ανά μετοχή της τράπεζας, εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του γ΄ τριμήνου, κατά 3% για το 2010 - 2011, στα 2,21 ευρώ και 3,17 ευρώ αντίστοιχα.

Όπως επισημαίνει, η αύξηση της τιμής-στόχου αντανακλά τις υψηλότερες εκτιμήσεις για τα κέρδη.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Deutsche Bank, η Εθνική Τράπεζα θα ανακοινώσει καθαρά κέρδη 357 εκατ. ευρώ το γ΄ τρίμηνο, μειωμένα κατά 11% έναντι της αντίστοιχης περιόδου του προηγούμενου έτους και 9% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο.

Αναμένει καθαρά έσοδα από τόκους 965 εκατ. ευρώ, δηλαδή περίπου στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, αλλά αυξημένα κατά 7% έναντι του β΄ τριμήνου, ενώ όσον αφορά στη διαμόρφωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων περιμένει επιβράδυνση στο γ΄ τρίμηνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v