Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΣΥΚ: Εγκατάσταση συστημάτων στην Alpha Finance

Στην εγκατάσταση των συστημάτων MarketOffice, MarketOrder και MarketPosition της ΑΣΥΚ, προχώρησε η Alpha Finance ΑΧΕΠΕΥ, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον υποστήριξης των εργασιών του ομίλου Alpha Bank.

ΑΣΥΚ: Εγκατάσταση συστημάτων στην Alpha Finance
Στην εγκατάσταση των συστημάτων MarketOffice, MarketOrder και MarketPosition της ΑΣΥΚ ΑΕ προχώρησε η Alpha Finance ΑΧΕΠΕΥ, μέλος του oμίλου της Alpha Bank, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον υποστήριξης των εργασιών του oμίλου στις ελληνικές και διεθνείς αγορές χρηματιστηριακών προϊόντων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στη στρατηγική απόφαση της Alpha Finance ΑΧΕΠΕΥ για τον εκσυγχρονισμό της τεχνολογικής της υποδομής, η επιλογή των ολοκληρωμένων προϊόντων της ΑΣΥΚ προσφέρει ένα σύγχρονο περιβάλλον λειτουργίας, το οποίο καλύπτει πλήρως τις σημερινές λειτουργικές ανάγκες εταιρίας και ταυτόχρονα της παρέχει την απαραίτητη υποδομή, βασισμένη στη χρήση σύγχρονων εργαλείων ανάπτυξης και υποστήριξης, για την όποια μελλοντική ανάπτυξη και επέκταση των υπηρεσιών της.

Το νέο περιβάλλον, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, συνεργάζεται σε πραγματικό χρόνο με τα συστήματα του ομίλου της Alpha Bank για την λήψη και διαβίβαση εντολών, μέσω όλων των δικτύων, εναλλακτικών και μη (Καταστήματα Τραπέζης, Internet, WAP, Call Center, IVR, κ.α), την πραγματοποίηση των αναγκαίων δεσμεύσεων και χρεοπιστώσεων και την έκδοση όλων των αναγκαίων παραστατικών.

Τα συστήματα MarketOffice, MarketPosition και MarketOrder ανήκουν στην οικογένεια συστημάτων λογισμικού MarketSuite της ΑΣΥΚ ΑΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v