Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Μείωση τιμής-στόχου από Morgan Stanley

Στα 11,6 ευρώ από 12,2 ευρώ μειώνει η Morgan Stanley την τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΤΕ, υιοθετώντας τη σύσταση ”equal weight”. Σε έκθεσή του για τις ευρωπαϊκές τηλεπικοινωνίες με ημερομηνία 2 Ιουνίου 2004 ο οίκος εμφανίζεται επιφυλακτικός για τη μελλοντική κερδοφορία του ΟΤΕ.

ΟΤΕ: Μείωση τιμής-στόχου από Morgan Stanley
Στα 11,6 ευρώ από 12,2 ευρώ μειώνει η Morgan Stanley την τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΤΕ, επικαλούμενη την ανησυχία για τη μελλοντική κερδοφορία του Οργανισμού.

Στην έκθεσή της για τις ευρωπαϊκές τηλεπικοινωνίες με ημερομηνία 2 Ιουνίου 2004 η σύσταση που υιοθετεί η Morgan Stanley για τη μετοχή του Οργανισμού είναι ”equal weight”.

Στα αρνητικά από επενδυτικής πλευράς στοιχεία για τον Οργανισμό η Morgan Stanley αναφέρει το υψηλό επίπεδο όπου βρίσκεται το κόστος της σταθερής τηλεφωνίας, την αντικατάσταση των υπηρεσιών που παρέχει αυτή απο την κινητή τηλεφωνία, το αδύναμο momentum κερδοφορίας, καθώς και την ”έλλειψη κατεύθυνσης” σε ορισμένες διεθνείς επενδύσεις.

Στον αντίποδα, στα θετικά αναφέρονται οι σημαντικές ευκαιρίες που παρέχει στον Οργανισμό η αναδιάρθρωση (”αν το επιτρέψει η πολιτική”), το ότι η νέα διοίκηση γνωρίζει τις προτεραιότητες-κλειδιά, καθώς και η ύπαρξη ενδιαφερουσών επενδύσεων στα Βαλκάνια (Ρουμανία, Βουλγαρία).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v