Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σίγμα: Τα 15,6 ευρώ η νέα τιμή στόχος για ΟΠΑΠ

Στα 15,6 ευρώ αναβαθμίζει την τιμή στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Σίγμα Χρηματιστηριακή, υποβαθμίζοντας ωστόσο τη σύσταση σε neutral, σε ανάλυσή της με ημερομηνία 1η Ιουνίου, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων α΄ τριμήνου.

Σίγμα: Τα 15,6 ευρώ η νέα τιμή στόχος για ΟΠΑΠ
Στα 15,6 ευρώ αναβαθμίζει την τιμή στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Σίγμα Χρηματιστηριακή, υποβαθμίζοντας ωστόσο τη σύσταση σε neutral, σε ανάλυσή της με ημερομηνία 1η Ιουνίου 2004, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων α΄ τριμήνου.

Ειδικότερα, η Σίγμα Χρηματιστηριακή στην ανάλυσή της αναφέρει ότι η υποβάθμιση της σύστασης για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, έρχεται ως αποτέλεσμα του υψηλού ρίσκου από τον ”κανιβαλισμό” του ΚΙΝΟ έναντι των παιχνιδιών με υψηλά περιθώρια κερδοφορίας, της περιορισμένης δυναμικής ανόδου των κερδών ανά μετοχή μετά το 2004, της καθυστερημένης εγκατάστασης των νέων τερματικών και του κινδύνου ”συμφόρησης” του συστήματος, της αναποτελεσματικής κεφαλαιακής διάρθρωσης (κανονιστικά κωλύμματα στη διανομή έκτακτου μερίσματος), των υψηλών συγκριτικών αποτιμήσεων και της περιορισμένης δυναμικής ανόδου από τα τρέχοντα επίπεδα.

Παράλληλα, η Σίγμα Χρηματιστηριακή αναφέρει ότι αναθεωρεί τις εκτιμήσεις της για τις πωλήσεις του Joker κατά 6% το 2005, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, είχε μια δυναμική έναρξη στο α΄ τρίμηνο του 2004.

Εξάλλου, η Σίγμα Χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι από τη στιγμή που τα ημερήσια έσοδα ανά ατζέντη έχουν σταθεροποιηθεί στο εύρος των 1-1,2 ευρώ, αυξάνει τις εκτιμήσεις της για το 2004 κατά 50% στα 689 εκατ. ευρώ και κατά 20% το 2005, στα 1,1 δισ. ευρώ.

Ακόμη, η χρηματιστηριακή αναβαθμίζει τις εκτιμήσεις της για το Extra 5 και το Super 3, καθώς δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα ”κανιβαλισμός”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v