Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot:Στα 15,60 ευρώ η τιμή-στόχος από τη Σίγμα

Σε υποβάθμιση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Intralot στα 15,6 ευρώ από τα 18 ευρώ, προχώρησε η Σίγμα Securities σε ανάλυσή της με ημερομηνία 27 Μαΐου 2004 όπου αναφέρει πως παραμένει θετική διατηρώντας τη σύσταση ”outperform”.

Intralot:Στα 15,60 ευρώ η τιμή-στόχος από τη Σίγμα
Σε υποβάθμιση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Intralot στα 15,6 ευρώ από τα 18 ευρώ, προχώρησε η Σίγμα Securities σε ανάλυσή της με ημερομηνία 27 Μαΐου 2004.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή παραμένει θετική για τη μετοχή της εταιρίας διατηρώντας τη σύσταση ”outperform” παρά την αρνητική (για την Intralot) απόφαση του δικαστηρίου όσον αφορά στην ετήσια αποζημίωση για τη μη εισαγωγή του ιπποδρομιακού και του κυνοδρομικού συστήματος στην Ελλάδα από τον Απρίλιο του 2001.

Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την τιμή-στόχο η χρηματιστηριακή εξηγεί πως με βάσει τις μεθόδους DCF (προεξοφλημένων ταμειακών ροών) και SOP (άθροισμα των επιμέρους δραστηριοτήτων) μη συμπεριλαμβανομένων των 200 εκατ. ευρώ που αφορούσαν σε απαιτήσεις από τον ΟΠΑΠ, προκύπτει η τιμή-στόχος των 15,60 ευρώ.

Παράλληλα, η Σίγμα Securities αναφέρει πως παρά την ”ικανή” διοίκηση παραμένει σκεπτική για τη σταδιακή μείωση της συμμετοχής του βασικού μετόχου της Intralot (κ. Σωκράτη Κόκκαλη) η οποία έχει υποχωρήσει στο 26,138% από 38,3% που ήταν στις αρχές του 2003.

Σχολιάζοντας τα μεγέθη πρώτου τριμήνου της Intralot η χρηματιστηριακή τα χαρακτηρίζει ”ισχυρά” σε επίπεδο κερδοφορίας, παρά το γεγονός - όπως επισημαίνει - ότι το ”Πάμε Στοίχημα” σημείωσε μονοψήφιο ρυθμό υποχώρησης στις πωλήσεις.

Η Σίγμα Securities επισημαίνει τη δυνατότητα της εταιρίας να εξάγει τεχνογνωσία, καθώς εκτιμά ότι αυτό θα τη βοηθήσει στη διαφοροποίηση του ρίσκου σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί η συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για το ”Πάμε Στοίχημα” μετά το 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v