Folli: Τιμή-στόχος τα 26,8 ευρώ από Deutsche Bank

Την τιμή-στόχο των 26,8 ευρώ θέτει η Deutsche Bank για τη μετοχή της Folli Follie σε alert με ημερομηνία 28 Μαΐου 2004, όπου διατηρεί αφενός τη θετική της άποψη για τη μετοχή της εταιρίας και αφετέρου τη σύσταση ”buy”. ”Θετική” και η άποψη της Eurobank Securities που διατηρεί τη σύσταση ”outperform”.

Folli: Τιμή-στόχος τα 26,8 ευρώ από Deutsche Bank
Την τιμή- στόχο των 26,8 ευρώ θέτει η Deutsche Bank για τη μετοχή της Folli Follie σε alert με ημερομηνία 28 Μαΐου 2004, όπου διατηρεί αφενός τη θετική της άποψη για τη μετοχή της εταιρίας και αφετέρου τη σύσταση ”buy”.

H Deutsche Bank αναφέρει πως η Folli Follie ανακοίνωσε ”καλά” αποτελέσματα στο πρώτο τρίμηνο, συμπληρώνοντας πως ανταποκρίθηκαν τόσο στις προβλέψεις της όσο και στις συγκλίνουσες εκτιμήσεις.

Μεταξύ άλλων, η Deutsche Bank σημειώνει πως η διοίκηση της εταιρίας ανέφερε πως ενδέχεται να επιταχυνθεί ο ρυθμός ανάπτυξης των νέων καταστημάτων, ενώ επιβεβαίωσε τους μακροπρόθεσμους στόχους της για επίτευξη κερδοφορίας της τάξεως του 20%.

Σε αυτό το πλαίσιο η Deutsche Bank αναφέρει πως θέτει υπό αναθεώρηση τις προβλέψεις της για τα μεγέθη της Folli Follie, αν και, όπως επισημαίνει, βλέπει μικρή διαφοροποίηση.

Τέλος, σημειώνει πως η μετοχή της Folli Follie διαπραγματεύεται 14,6 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2004 (συμπεριλαμβανομένων των ΚΑΕ), που αντιστοιχεί σε 24% discount σε σχέση με το σύνολο του κλάδου.

Από την πλευρά της, η EFG Eurobank Securities, σε report της με ημερομηνία 28 Μαΐου, παραμένει ”θετική” έναντι της Folli Follie, ενώ διατηρεί τη σύσταση ”outperform”. Η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι προς το παρόν, η Folli Follie διαπραγματεύεται 13,9 φορές τα εκτιμώμενα για τα 2004 κέρδη, κάτι που σημαίνει discount 44,8% έναντι των διεθνών ανταγωνιστών και 16,7% έναντι της εγχώριας αγοράς.

Κατά την EFG Eurobank Securities, το discount αυτό δεν είναι δικαιολογημένο αν συνυπολογιστεί η ηχηρή στρατηγική επέκταση και η συμμετοχή στα ΚΑΕ, που αναμένεται ”να συνεχίσει να δημιουργεί αξία”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v