Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΠΑ: Νέα προϊόντα ΣΜΕ για 4 μετοχές

Συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης στις μετοχές των Cosmote, Τράπεζα Κύπρου, Τράπεζα Πειραιώς και ΕΧΑΕ θα εισάγει άμεσα προς διαπραγμάτευση η ελληνική αγορά παραγώγων. Ποιοι έλαβαν έγκριση να αποτελέσουν τους ειδικούς διαπραγματευτές.

ΧΠΑ: Νέα προϊόντα ΣΜΕ για 4 μετοχές
Συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης στις μετοχές των Cosmote, Τράπεζα Κύπρου, Τράπεζα Πειραιώς και ΕΧΑΕ θα εισάγει άμεσα προς διαπραγμάτευση η ελληνική αγορά παραγώγων.

Όπως προκύπτει από σχετική ανακοίνωση του ΧΑ, ήδη από το Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου έχουν εγκριθεί οι εταιρίες που θα δραστηριοποιηθούν ως ειδικοί διαπραγματευτές τύπου Β για τα εν λόγω ΣΜΕ.

Συγκεκριμένα ειδικό διαπραγματευτή των ΣΜΕ της Cosmote και της ΕΧΑΕ θα αποτελούν οι EFG Eurobank ΑΧΕΠΕΥ, η Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος, η Π&Κ Χρηματιστηριακή και η Σίγμα ΑΧΕΠΕΥ, ενώ Ειδικό διαπραγματευτή στα ΣΜΕ της Τράπεζας Κύπρου και της Τράπεζας Πειραιώς θα αποτελούν οι EFG Eurobank ΑΧΕΠΕΥ, η Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος, η Π&Κ Χρηματιστηριακή.

Μέχρι σήμερα διαπραγματεύονται σε ΣΜΕ εννέα μετοχές (OTE, Εθνική Τράπεζα, Coca Cola 3E, Intracom, Alpha Bank, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, Eurobank και Vodafone, του οποίου αναμένεται η διακοπή διαπραγμάτευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v