Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Motor Oil: Τιμή-στόχος τα 8,80 ευρώ από HSBC

Την τιμή-στόχο των 8,80 ευρώ και τη σύσταση ”add” για τη μετοχή της Motor Oil διατηρεί η HSBC σε ανάλυσή της με ημερομηνία 27 Μαΐου 2004, όπου σχολιάζοντας τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου αναφέρει πως ήταν ανάλογα των προβλέψεών της.

Motor Oil: Τιμή-στόχος τα 8,80 ευρώ από HSBC
Την τιμή-στόχο των 8,80 ευρώ και τη σύσταση ”add” για τη μετοχή της Motor Oil διατηρεί η HSBC σε ανάλυσή της με ημερομηνία 27 Μαΐου 2004.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου της Motor Oil η HSBC αναφέρει πως κινήθηκαν ανάλογα των προβλέψεών της σε επίπεδο κερδών, ενώ υπερέβησαν τις εκτιμήσεις της οριακά όσον αφορά σε λειτουργικό επίπεδο.

Με βάση τα απόλυτα στοιχεία της κερδοφορίας ο επενδυτικός οίκος χαρακτηρίζει τα μεγέθη πρώτου τριμήνου της Motor Oil ”ισχυρά” επισημαίνοντας τις ιδιαίτερα καλές επιδόσεις στα λειτουργικά επίπεδα, καταδεικνύοντας πως η λειτουργική κερδοφορία δεν επηρεάστηκε σημαντικά από την αύξηση του ευρώ, όπως ήταν αναμενόμενο.

Στο τρίμηνο τα ενοποιημένα προ φόρων κέρδη της Motor Oil μειώθηκαν κατά 30,9% στα 35 εκατ. ευρώ έναντι 50,7 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό τρίμηνο, ενώ οι πωλήσεις του ομίλου διαμορφώθηκαν στα 487,3 εκατ. ευρώ, μειωμένες κατά 16% σε σχέση με τα 581 εκατ. ευρώ πέρυσι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v