ΑΧΕ: Με το βλέμμα στραμμένο σε ΟΤΕ και ΔΕΗ

Στα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου που ανακοινώνουν σήμερα ο ΟΤΕ και η ΔΕΗ πριν την έναρξη της συνεδρίασης, αλλά και των Folli Follie και Hyatt που επίσης ανακοινώνονται σήμερα θα έχουν το βλέμμα στραμμένο οι επενδυτές, εκτιμούν οι ΑΧΕ.

ΑΧΕ: Με το βλέμμα στραμμένο σε ΟΤΕ και ΔΕΗ
Τι εκτιμάται για τη σημερινή συνεδρίαση: Το βλέμμα στραμμένο στις ΔΕΗ και ΟΤΕ εκτιμά η Marfin Analysis πως θα έχουν οι επενδυτές εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου σήμερα.

Ανάλογη είναι και η τοποθέτηση της Σίγμα Securities που παράλληλα, εκτός των ΔΕΗ και ΟΤΕ αναφέρεται και στις Folli Follie και Hyatt από τη μεσαία κεφαλαιοποίηση οι οποίες ανακοινώνουν επίσης μεγέθη πρώτου τριμήνου.

Εξάλλου, και η Εγνατία ΑΧΕ επικαλείται την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου των ΟΤΕ και ΔΕΗ τα οποία και αναμένονται πριν την έναρξη της συνεδρίασης.

Η Εγνατία ΑΧΕ συμπληρώνει πως η ψυχολογία στις ευρωπαϊκές αγορές παραμένει εύθραυστη, ενώ επισημαίνει πως η συνέχιση του χθεσινού rebound είναι μάλλον αμφίβολη.

Τι έγινε χθες: Το επενδυτικό ενδιαφέρον σε ένα μεγάλο εύρος μετοχών- το οποίο και εντάθηκε προς το τέλος της συνεδρίασης οδήγησε τον Γενικό Δείκτη κατά 1% υψηλότερα, αναφέρει η Marfin Analysis.

* Τα reports των ΑΧΕ για τη σημερινή συνεδρίαση δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v