Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ: ”Βρέχει... χαρτιά”

Σε αρνητικά επίπεδα εκτιμά η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ πως θα κινηθεί η αγορά την τρέχουσα εβδομάδα, ενώ στην Εβδομαδιαία της Ενημέρωση με ημερομηνία 26 Μαΐου μειώνει την άποψή της για τοποθέτηση σε μετοχές στο 75% εκ του οποίου το 37,5% αφορά σε ξένους τίτλους.

Π&Κ: ”Βρέχει... χαρτιά”
Σε αρνητικά επίπεδα εκτιμά η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ πως θα κινηθεί η αγορά την τρέχουσα εβδομάδα, ενώ στην Εβδομαδιαία της Ενημέρωση με ημερομηνία 26 Μαΐου, υπενθυμίζει πως την περασμένη εβδομάδα προέβλεπε τάσεις αποκόμισης κερδών.

Επίσης, η Π&Κ αναφέρει πως οι επενδυτές θα είναι αφυπνισμένοι για αγοραστικές ευκαιρίες σε εταιρίες με ”ισχυρά” θεμελιώδη μεγέθη.

Αναφερόμενη στις επιδόσεις επιμέρους μετοχών, η χρηματιστηριακή τονίζει την περικοπή μερίσματος στον ΟΤΕ που άνοιξε το δρόμο για περαιτέρω πτωτική κίνηση, τα θετικά αποτελέσματα του Τιτάνα, αλλά και τα αποτελέσματα των Intralot και Γερμανού. Και για τις τρεις (Τιτάνα, Γερμανό και Intralot) η χρηματιστηριακή αναφέρει πως τις διατηρεί στη λίστα της με τα top picks.

Σε ό,τι αφορά την σύστασή της για τη σύνθεση του χαρτοφυλακίου, η Π&Κ μειώνει την τοποθέτηση σε μετοχές στο 75% εκ του οποίου το 37,5% αφορά ξένους τίτλους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v