Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Αναζήτηση κατεύθυνσης από το εξωτερικό

Κατεύθυνση από τις διεθνείς αγορές εκτιμούν οι αναλυτές πως θα αναζητήσει και σήμερα η Σοφοκλέους, λόγω της ισχνής ροής επιχειρηματικών ειδήσεων. Ο ΟΤΕ ενδεχομένως στο επίκεντρο μετά τις χθεσινές δηλώσεις της D.T.

ΑΧΕ: Αναζήτηση κατεύθυνσης από το εξωτερικό
Κατεύθυνση από τις διεθνείς αγορές εκτιμούν οι αναλυτές πως θα αναζητήσει και σήμερα η Σοφοκλέους, λόγω της ισχνής ροής επιχειρηματικών ειδήσεων. Ο ΟΤΕ ενδεχομένως στο επίκεντρο μετά τις χθεσινές δηλώσεις της D.T. Πιο αναλυτικά:

Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένει η Marfin Analysis, ενώ εκτιμά πως η μετοχή του ΟΤΕ ενδέχεται να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του επικεφαλής της Deutsche Telekom στη ΝΑ. Ευρώπη.

Συνέχιση της πτωτικής πορείας της Σοφοκλέους υπολογίζει για σήμερα η Alpha Finance και ο τελικός τόνος της συνεδρίασης θα δοθεί από τις διεθνείς αγορές.

Σταθεροποιητικό προς υψηλότερο άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει για σήμερα η Proton Bank, η οποία εκτιμά πως η Σοφοκλέους θα ακολουθήσει την τάση από το εξωτερικό, δεδομένης της περιορισμένης ροής επιχειρηματικών ειδήσεων.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με απώλειες της τάξης του 1,1% στις 2.528 μονάδες και ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 159 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v