Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φουρλής: Επενδυτικό ενδιαφέρον προβλέπει η Marfin

Στο επίκεντρου του επενδυτικού ενδιαφέροντος εκτιμά η Marfin πως θα φέρουν τη μετοχή της Φουρλής τα ”ισχυρά” αποτελέσματα πρώτου τριμήνου που ανακοίνωσε ο όμιλος, ενώ η χρηματιστηριακή εκτιμά πως το δεύτερο τρίμηνο του έτους θα είναι ακόμη πιο ”θετικό”.

Φουρλής: Επενδυτικό ενδιαφέρον προβλέπει η Marfin
Στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος εκτιμά η Marfin Analysis πως θα βρεθεί η μετοχή της Φουρλής, σε συνέχεια των ”ισχυρών” αποτελεσμάτων που η εταιρία ανακοίνωσε για το πρώτο τρίμηνο του 2004.

Ειδικότερα, η Marfin Analysis σημειώνει στο πρωινό της report με ημερομηνία 26 Μαΐου 2004 πως τα μεγέθη πρώτου τριμήνου της Φουρλής κινήθηκαν οριακά υψηλότερα των προβλέψεων, ενώ συμπληρώνει πως επιβεβαιώνουν τη θετική της άποψη για τη μετοχή της εταιρίας.

Η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως το δεύτερο τρίμηνο του έτους αναμένεται να είναι ακόμη πιο ισχυρό, καθώς θα συμπεριληφθεί και η δραστηριότητα του νέου καταστήματος του ομίλου ΙΚΕΑ που ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του.

Στο πρώτο τρίμηνο ο όμιλος Φουρλή ανακοίνωσε κέρδη προ φόρων ύψους 965.713,22 ευρώ, έναντι ζημιών 996.236,80 ευρώ του περυσινού πρώτου τριμήνου, με τον κύκλο εργασιών να ενισχύεται κατά 17,11% στα 129.562.909,88 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v